Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.

"Pyrus" njega kose

Cijena ovog proizvoda je trenutno snižena!

Artikl je uspješno dodan u košaricu!

Revitalizing & Care šampon za kosu

s arganovim uljem i kolagenom

Prodajna cijena: 3,25 €    4,25 €

                          13,00 €/l

Najniža cijena u 30 dana: 4,25 €



Kolekcija: Pyrus njega kose

Šifra: 2082

Količina: 250 ml

Bogata formulacija obogaćena arganovim uljem i kolagenom štiti, revitalizira i njeguje kosu. Pogodan za često pranje.

Način upotrebe: nanesite na mokru kosu kružnim pokretima, te nakon šamponiranja isperite vodom.

Argan Stablo providnosti !

Na jugu Maroka već tisućama godina raste stablo koje se ne može naći nigdje drugdje u svijetu: argan (Argania Spinosa). Poznato je i pod nazivom Željezno drvo ili Drvo života te ga štuju Berberi koji vjeruju u njegova čarobna svojstva.

Argan sliči tlu na kojem raste: ponizan i veličanstven, izmučen i darežljiv. Stabla argana protežu se kroz područje od 850 000 hektara ravnice i blagih padina Anti Atlasa između Essaouire, Taroudanta i Algoulmima, na rubu pustinje.

Ovo se zimzeleno robusno i dugovječno stablo s vremenom prilagodilo surovoj klimi ovih polusušnih područja s malom količinom padalina te ekstremnim temperaturama. Sustav dubokog korijenja omogućava mu pristup vodi te učvršćuje tlo kojemu prijeti erozija. Stoga je ovo stablo i izvrstan saveznik u borbi protiv pretvaranja područja u pustinju te zauzima središnje mjesto u agrošumskom sustavu. Sprečava otjecanje vode te omogućuje mnogim biljnim vrstama da uspijevaju u njegovoj okolini budući da dovlači vodu na površinu. Njegova prisutnost utječe na djelatnost ljudi u Sjevernoj Africi sve do danas, no, danas mu prijeti izumiranje te je na popisu Svjetske baštine UNESCO-a od 1998. Stablo se koristi i kao ogrjev i građevinski materijal, listovi i meso ploda kao krma i hrana za koze, stručnjake za "ispašu u zraku". Berberi koriste sve dijelove stabla, no, jedinstvena svojstva njegova ulja trenutno pobuđuju interes u cijelom svijetu. Arganovo ulje bitan je dio farmakologije Maroka kao i tajna ljepote berberskih žena.

Pretražite naš web!

Kamo pripada ovaj proizvod?

"Pyrus" njega kose

Brižno i s ljubavlju birani sastojci prava su blagodat kolekcije proizvoda imenovane upravo po Pyrusu.

Bogatstvo različitog bilja pažljivo kombinirano u bogatim formulacijama krema, šampona i gelova, pruža prekrasna iskustva prilikom korištenja, mirisi prirodnih nota pravi su užitak i osvježenje, a torbe odličan odabir za sve modne kombinacije. Kolekcija Pyrus jedan je od naših najvećih ponosa, upoznajte je i vi!

Proizvodi na popustu za travanj - više vrijednosti za Vaš novac

Glukozamin kompleks

Glukozamin kompleks

glukozamin + kondroitin + vitamin C

Šipak i kakao hranjiva krema

Šipak i kakao hranjiva krema

s kakao maslacem, šipkom (narom) i bambusom

Gel za noge

Gel za noge

s divljim kestenom i listom vinove loze

propolisno biljni balzam kod izraženih vena

propolisno biljni balzam kod izraženih vena

s divljim kestenom, nevenom i propolisom