Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.

Što možete ostvariti?

Što možete ostvariti?

Imate li svoj cilj? Sigurno imate. Pravi cilj je ono što stvarno jako želite, ono što želite priuštiti sebi ili nekom drugome. Zastanite na trenutak, zatvorite oči i zamislite svoj cilj... To što upravo vidite, svoj cilj, upravo to možete postići u svom Pyrus poslu. I to bez obzira na veličinu vašeg cilja. Jer Pyrus posao je tako osmišljen da vam omogućuje postizanje svih, pa i najvećih ciljeva. U našoj poslovnoj ponudi svatko može prepoznati svoju priliku i kreirati svoj put do cilja.

Osim potpune financijske neovisnosti, u ovom poslu imate mogućnost ostvariti staž i zdravstveno osiguranje. To predstavlja veliku prednost, a moguće je upravo zbog činjenice što Pyrus za vas uplaćuje sve zakonski određene doprinose, kao i porez. Pyrus posao dugoročan je obiteljski posao koji možete prenijeti i na svoju djecu i time im omogućiti siguran posao. Svako dijete od navršene šesnaeste godine može postati vlasnik svog Pyrus posla i ostvarivati staž već od rane mladosti!

Pyrus je dugoročan posao u koji ulažete samo malo svog vremena. Ono što poslom možete postići, mnogostruko je veće i vrjednije od uloga vremena. Pyrus je posao za svakoga tko prepozna njegove prave vrijednosti. Svaka osoba koja se odluči surađivati s nama ima na raspolaganju našu punu pomoć i potporu, a sve to kako bi što prije ostvarili sve svoje ciljeve.

Proizvodi na popustu za lipanj - više vrijednosti za Vaš novac

Kurkuma s bademom

Kurkuma s bademom

Prirodni, blagi, ekstra fini piling sapun.

Propolis 1000 mg

Propolis 1000 mg

 

Pyrus (kruška)

Pyrus (kruška)

prirodni sapun, mirisni, ekstra fini

Deep Care maslac za tijelo

Deep Care maslac za tijelo

za normalnu i suhu kožu