Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.

Odredbe i uvjeti

Uvjeti korištenja

Vlasnik internet stranica je tvrtka PYRUS multi marketing d.o.o. Molimo Vas da pažljivo pročitate uvjete korištenja prije pristupanja korištenju naše internet stranice. Koristeći našu internet stranicu, jamčite da ste pristali na uvjete korištenja iste.

Pyrus multi marketing d.o.o. zadržava pravo izmjene i obnavljanja ovih uvjeta korištenja u bilo koje vrijeme. Vaše opetovano korištenje ove internet stranice znači da prihvaćate te izmjene.

Posjet ovoj internet stranici nije zamjena za savjet liječnika ili nutricionista.

Svi objavljeni sadržaji, uključujući vijesti, autorske članke, slike, kao i sav drugi materijal koji se nalazi na stranicama, služi isključivo u informativne svrhe. Informacije o korištenju vitamina, minerala, biljnih ekstrakata i drugih suplemenata koristite na vlastitu odgovornost. Vitamini, minerali, biljni ekstrakti i drugi suplementi nisu terapija za bolesti i/ili stanja i ne smiju biti zamjena na terapiju lijekovima koju je propisao liječnik.

Sadržaj nije zamjena za profesionalni medicinski ili nutricionistički savjet, dijagnozu ili terapiju. Uvijek zatražite savjet liječnika i nutricionista, sumnjate li na pojedinu bolest i/ili stanje. Nikad ne zanemarujte savjet liječnika i/ili nutricionista i ne odgađajte posjet liječniku i/ili nutricionistu zbog nečega što ste pročitali na ovim stranicama.

Ograničenje odgovornosti

Pyrus multi marketing d.o.o. ni u kojem slučaju neće biti odgovoran za eventualnu naknadu štete koja proizlazi iz korištenja ili nemogućnosti korištenja Pyrusove internet stranice.

Autorska prava

Materijale s ove internet stranice možete čitati i preuzimati samo za osobnu i nekomercijalnu upotrebu uz pridržavanje svih  autorskih prava i uvjeta.  Pyrus multi marketing d.o.o. zadržava autorska prava na sve sadržaje objavljene na ovim internet stranicama. Korištenje i objava bilo kojih materijala ili njihovih dijelova s ove internet stranice u komercijalne i druge svrhe moguća je jedino uz pismeno dopuštenje Pyrusa.

Newsletter

Kao članovi Pyrusa, pristajete na komunikaciju e-mailom, te primanje informacija o novim proizvodima i newslettera naše internet stranice.

Zahvaljujemo Vam na ukazanom povjerenju i suradnji. Sva pitanja i komentare o tehničkim i sadržajnim pojedinostima uputite na adresu info@pyrus-mm.hr. Ukoliko smo u mogućnosti, odgovorit ćemo na svaki vaš upit.

S poštovanjem,

Pyrus multi marketing d.o.o.

Proizvodi na popustu za lipanj - više vrijednosti za Vaš novac

zaštitni balzam za noge

zaštitni balzam za noge

s 5% uree i propolisom

Pyrus (kruška)

Pyrus (kruška)

prirodni sapun, mirisni, ekstra fini

Natural Stop

Natural Stop

zaštitni sprej protiv komaraca i insekata

Intensive care gel za tuširanje

Intensive care gel za tuširanje

s uljem mandarine i ružmarinom