Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.

Što je mrežni marketing?

Što je mrežni marketing?

Mrežni marketing je prekrasan posao! No, ima tu mnogo više od samog posla. Kroz mrežni marketing imate priliku upoznavati nove ljude, družiti se, putovati, usvajati mnoga korisna znanja, ostvariti sve svoje ciljeve, dugoročno financijski osigurati cijelu svoju obitelj...

Mrežni marketing najperspektivnija je grana ekonomije. Pruža vam sve što možete poželjeti, od najmanjih do najvećih ciljeva. Kao grana ekonomije, mrežni marketing postoji šezdesetak godina. Prisutan je u više od stotinu zemalja diljem svijeta, a svoju priliku u ovom poslu prepoznalo je više od sto milijuna ljudi. Svoj način funkcioniranja, mrežni marketing izgradio je na direktnoj prodaji, no uz brojne dodatne pogodnosti.

Globalni podaci o mrežnom marketingu

  • prošlogodišnji svjetski promet putem mrežnog marketinga iznosio je 178.521.000.000,00 američkih dolara
  • prošlogodišnji europski promet putem mrežnog marketinga iznosio je 40 milijardi američkih dolara
  • prošlogodišnji hrvatski promet putem mrežnog marketinga iznosio je 65 milijuna američkih dolara
  • u najtežim godinama svjetske krize i recesije prosječni godišnji rast mrežnog marketinga iznosio je čak 9%

U mrežnom marketingu najveći uspjeh zasniva se na timskom radu i svim njegovim prednostima. U poslu nikad niste sami, imate punu podršku svojih sponzora i voditelja.

U mrežnom marketingu postoji razrađen sistem edukacije kako bi svaka osoba mogla napredovati u poslu i naučiti nešto više. Osim toga, timski rad omogućuje nam da izmjenjujemo korisna znanja i iskustva s drugim članovima te i na taj način napredujemo u poslu.

To je posao koji prvenstveno radite za sebe i za svoju obitelj. Svi članovi imaju potpuno jednake mogućnosti za uspjeh, bez obzira koliko dugo rade taj posao i gdje se u članskoj mreži nalaze.

Proizvodi na popustu za lipanj - više vrijednosti za Vaš novac

Pyroimunal+

Pyroimunal+

za imunitet

Krema za tijelo i ruke

Krema za tijelo i ruke

s aloe verom i glicerinom

Deo Fresh Mineral roll on

Deo Fresh Mineral roll on

s mineralnim solima, eteričnim uljem kadulje, aloe verom, vitaminom E

Anti-age lift serum

Anti-age lift serum

kolagen, elastin, ulje noćurka