Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.

Pyrus marketing ukratko

Pyrus marketing ukratko

Poslovna ponuda Pyrusa sastavljena je na način da svatko može odabrati ono što želi, bez ikakvih obveza.

Prvenstveno, možete biti korisnici naših proizvoda. Pritom ostvarujete uštedu jer su proizvodi odmah 25% povoljniji za članove. Osim toga, svaki mjesec dio proizvoda nalazi se u promotivnim ponudama s još povoljnijim cijenama. Članstvom u Pyrusu štedite svoje vrijeme i novac.

Želite li proizvode, uz svoju osobnu potrošnju, i prodavati svojim prijateljima, poznanicima, kupcima, imate i tu mogućnost na odabir.

Naime, Pyrus nagrađuje vaš rad i vrijeme provedeno s kupcima odobrenim popustom u iznosu od 20% u odnosu na maloprodajnu cijenu proizvoda. Na taj način ostvarujete zaradu u obliku razlike u cijeni.

Želite li s Pyrusom ostvariti stabilne i redovite prihode, razvoj posla je upravo ono što ćete odabrati! Pyrus posluje po principu mrežnog marketinga, a taj način poslovanja nudi vam dugoročan, stabilan posao od kojeg ćete kvalitetno i bezbrižno živjeti. Najvažniji način zarade bazira se na prometu vaše grupe, zovemo ga distribucijski bonus i kreće se od 3% do 15%. Distribucijski bonusi isplaćuju se na vaše žiro račune redovito svaki mjesec i na visinu svojih prihoda utječete upravo vi!

Kad govorimo o financijskim mogućnostima u Pyrusu tada moramo s ponosom reći i to da u ovom poslu u svakom mjesecu poslovanja možete zaraditi više nego u prethodnom. Ukratko rečeno, gornja granica vaših prihoda ne postoji. Jer nakon što postignete najveći postotak distribucijskih bonusa, otvaraju vam se vrata svih naših dodatnih bonusa kojima možete višestruko povećati svoje mjesečne prihode.

Uistinu, mogućnosti su velike, prilagođene svim, pa i vašim najzahtjevnijim ciljevima. Marketing je pažljivo osmišljen te prati svaki vaš napredak i nagrađuje vas brojnim drugim poticajima za uspjeh u poslu. Donijeli ste odluku? Čestitamo vam i želimo puno uspjeha u poslu!

Proizvodi na popustu za svibanj - više vrijednosti za Vaš novac

Natural Stop

Natural Stop

zaštitni sprej protiv komaraca i insekata

Krema za intenzivno tamnjenje

Krema za intenzivno tamnjenje

s mrkvom, maslinovim uljem i vitaminom A

Deo Fresh Mineral roll on

Deo Fresh Mineral roll on

s mineralnim solima, eteričnim uljem kadulje, aloe verom, vitaminom E