Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.

Prijava na PYRUS Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i saznajte sve o najnovijim ponudama iz Pyrusa

Ako se prijavite na naš newsletter, na Vašu e-adresu slat ćemo aktualne atraktivne ponude proizvoda, akcije kao i informacije o novostima u ponudi. Nadalje, dobit ćete informacije o novim proizvodima, aktualnim nagradnim igrama, seminarima i događanjima u Pyrusu kao i stručne savjete i druge relevantne novosti i sadržaje vezna uz zdravlje i ljepotu.


Uputa o zaštiti podataka

Kako biste se prijavili za naš newsletter dovoljno je dati nam adresu e-pošte. U svakom trenutku možete odjaviti naš newsletter na ovim stranicama ili korištenjem poveznice za odjavu u bilo kojem newsletteru kojeg dobijete od nas. Za upravljanje prijavama i isporukama newslettera PYRUS koristi Mailchimp platformu koja je izvršitelj obrade te postupa isključivo po našem nalogu i poduzima sve potrebne mjere za zaštitu podataka sukladno svom članstvu u "Privacy shield" programu suradnje između EU i SAD. PYRUS Vam nikada neće slati neželjenu e-poštu. Više informacija možete naći na stranici Zaštita podataka.