Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.

Riječ stručnjaka

 • Prevencija bolesti srca i krvnih žila

  Od kardiovaskularnih bolesti u svijetu godišnje umre oko 17.5 milijuna ljudi, a predviđa se da će se ta brojka do 2015. povećati na 20 milijuna ljudi.

  Pročitajte više o ovoj pošasti modernog doba...

  Pročitaj više

 • Snažniji imunitet za zimske mjesece

  Održavanje zdravog i snažnog imunološkog sustava važno je tijekom cijele godine, no posebice tijekom jeseni, zime i ranog proljeća.

  Dodaci prehrani i biljni pripravci koriste se već dugi niz godina za prevenciju i tretiranje infekcija koje se javljaju u zimsko doba. Prehlada, gripa, kašalj, grlobolja i kongestija stanja su koja se mogu uspješno ublažiti, prevenirati ili skratiti pravilnim odabirom suplemenata, ljekovitog bilja i adekvatnom prehranom.

  Pročitaj više

 • Prehrana i dodaci prehrani za zdravlje probavnog i urogenitalnog sustava

  Prehrambene navike i odabir hrane mogu igrati značajnu ulogu pojavi, terapiji i prevenciji brojnih gastrointestinalnih smetnji. U velikom broju slučajeva, pravilna prehrana pomaže uspostavljanju bolje probave, a time i kvalitete života...

  Pročitaj više

 • Detoksikacija - čišćenje tijela hranom i dodacima prehrani

  Glavni detoksikacijski organ koji svakodnevno vodi bitku sa štetnim tvarima iz hrane, lijekova i metabolizma je jetra. Stoga, kada se govori o prehrani za detoksikaciju neposredno se misli na prehranu koja potiče detoksikacijski potencijal jetre.

  Pročitaj više

 • Pčele i priroda - izvor zdravlja i ljepote

  Čovjek poznaje pčele još od najstarijih vremena. 
  Naš drevni predak, lovac-sakupljač u šupljem je drveću i pećinama otkrio pčele i med. No do meda se nikada nije lako dolazilo. Pčele su oduvijek branile svoja gnijezda. Kada je čovjek otkrio vatru, olakšao je i pljačkanje pčela. Kroz vjekove med je bio vrhunska poslastica i lijek, a mitologija kaže da je bio hrana bogovima.

  Pročitaj više

 • Kako zdravo i uspješno izgubiti suvišne kilograme

  Debljina je bez sumnje postala globalni javnozdravstveni problem. 
  Ne radi se o običnom estetskom problemu, već o ozbiljnom uzročniku niza bolesti poput dijabetesa, kardiovaskularnih i malignih bolesti...

  Pročitaj više

 • Nutritivna potpora kod psorijaze

  Psorijaza je upalna kožna bolest, koja se manifestira crvenom, perutavom kožom na određenim dijelovima tijela, sklona je recidivima, a najčešće nastaje zbog nasljedne sklonosti.

  Pročitaj više

 • Prehranom i dodacima prehrani protiv stresa

  U borbi protiv stresa i njegovih posljedica, uglavnom se oslanjamo na odgovor organizma koji se manifestira kroz izuzetno djelotvoran i kompleksan set reakcija.

  Pročitaj više

 • Cjelovito zdravlje žene

  Svako razdoblje u životu žene nosi sa sobom specifične potrebe za pojedinim nutrijentima. Tijekom životnog ciklusa višekratno se mijenja hormonski status, gustoća koštane mase te udio mišićnog i masnog tkiva. 
  Sve te promjene moguće je prebroditi uz pomoć holističkog pristupa zdravlju i osiguravanjem pravih hranjivih tvari u pravo vrijeme.

  Pročitaj više

 • Dodaci prehrani za jačanje imuniteta

  Dugovječnost i vitalnost suvremeni je moto populacije budući da moderna medicina ide u smjeru produljenja života i prevencije bolesti, a dodaci prehrani čine važan dio te strategije. Važno je imati na umu da se dodaci prehrani ne smiju smatrati zamjenom za uravnoteženu prehranu, već trebaju činiti kvalitetnu nadopunu. Pažljivim "osluškivanjem" našeg tijela sami možemo najbolje pratiti signale koji nastaju zbog neadekvatne prehrane, načina života ili određenih zdravstvenih tegoba.

  Pročitaj više

 • Kardiovaskularne bolesti – Dr. Ostrički

  Kardiovaskularne / srčano žilne / bolesti sa udjelom većim od 40 % najčešći su razlog umiranja ljudi diljem svijeta posebno u visokorazvijenim te zemljama u razvoju.

  za Pyrus piše BRANKO OSTRIČKI, dr. med. specijalist internist, Poliklinika Sunce

  Pročitaj više

 • Priprema organizma i kože za vruće dane

  Duga i hladna zima je konačno iza nas. Stižu nam topli, sunčani dani koji bude duh i tijelo. Iako bez sunca nema života, valja imati na umu da je sunce, odnosno UV zračenje koje ono emitira, jedan od najvećih neprijatelja kože.

  Pročitaj više

 • Dijabetes

  Epidemija dijabetesa razlog je sve veće zabrinutosti na globalnoj razini jer do 2025. godine broj oboljelih sa sadašnjih 250 milijuna mogao bi porasti na više od 330 milijuna.

  No, već sada dijabetes je uzrok 3,5 milijuna smrti godišnje u svijetu i zauzima vrh ljestvica uzroka smrti.

  Pročitaj više

Proizvodi na popustu za lipanj - više vrijednosti za Vaš novac

Krema za tijelo i ruke

Krema za tijelo i ruke

s nevenom, uljem makadamije i lipom

ARGAN revitalizirajuća krema

ARGAN revitalizirajuća krema

s organskim uljem argana, sezama, nesaponificiranim uljem masline, vitaminom E

Echinacea

Echinacea

 

Četka za kosu

Četka za kosu

plosnata, plava