Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.

Gradite posao iz užitka

Gradite posao iz užitka

Ponekad se nešto što nas može fascinirati nalazi tako blizu nas, a da to i ne primijetimo. Poslujemo po principu mrežnog marketinga jer nudi jedinstvenu priliku znatno poboljšati kvalitetu života zahvaljujući nečemu što radimo svaki dan - potrošnji proizvoda koje svakodnevno trebamo, a dio su naše kulture življenja. Osobna potrošnja putem mrežnog marketinga nudi mnoge pogodnosti koje kupovinu pretvaraju u pravi užitak.

Osobna potrošnja putem mrežnog marketinga

Učlanjenjem ostvarujete pravo kupovine proizvoda po povoljnijim cijenama, pri čemu godišnje ostvarujete znatnu uštedu, čak u visini prosječnog dohotka na nivou države, što je značajan iznos.

Užitak korištenja naših proizvoda još je veći kada znate da su vam dostupne sve informacije o proizvodima: što sadrže, kako djeluju i kako ih koristiti. Također u svakom trenutku možete zatražiti savjet koje proizvode odabrati, tj. što će vama najviše koristiti. Na raspolaganju vam je mogućnost potpune edukacije i brz pristup informacijama: putem seminara, pisanih materijala i individualne podrške.

Uz visoke standarde koje smo postavili, kupovinom proizvoda putem naše tvrtke sigurni ste da dobivate vrlo kvalitetne proizvode. Sve navedene pogodnosti čine kupovinu putem Pyrus-a posebnom. A to je samo početak.


Vlastiti posao u mrežnom marketingu

Pruža vam se životna šansa razviti uspješan vlastiti posao s brojnim pogodnostima. To je posao putem kojeg možete ostvariti vrlo visoke, redovite i stabilne prihode i sve što iz takvih prihoda proizlazi. Oni vam jamče sigurnost, slobodu i financijsku neovisnost. Sve što postignete možete prenijeti u nasljedstvo ili na neku drugu osobu.

Na vaše prihode uplaćuju se doprinosi za zdravstveno i mirovinsko osiguranje na temelju kojih možete ostvariti pod propisanim uvjetima zdravstvenu zaštitu, veću mirovinu ili radni staž, te su uz to na vaše prihode plaćeni zakonom propisani porez i prirez.

U poslu ste samostalni, ali niste sami. Imate pomoć i podršku, a radite u izrazitom timskom okruženju. Dodatno jamstvo uspjeha čini razvijena metoda rada koja se u praksi pokazala vrlo učinkovitom. Na raspolaganju vam je naše ogromno znanje i iskustvo.


Što je potrebno za uspjeh u mrežnom marketingu

Pyrus je posao za sve, ali ne za svakoga. To je također sastavan dio posla, jer tko se ne odluči učlaniti, također je vrlo važan, time što postaje vaš kupac. Prodajom proizvoda povećavate volumen i grupnog i osobnog prometa. Kao što vidite u Pyrus poslu možete u svakom njegovom segmentu samo profitirati.

Svaki segment poslovanja ima svoje prednosti. Želite li osjetiti trenutnu zaradu imate mogućnost odlučiti se samo za prodaju proizvoda. Prodajni program ima važne prednosti u poslovnom smislu koje vam omogućuju lakšu distribuciju.

Baza prodajnog programa (pčelinji proizvodi, ljekovito bilje i morske alge) poznata je po povoljnom učinku na naš organizam i na temelju nje kod kupaca već unaprijed postoji povjerenje. Prodajni program čine proizvodi koji su sastavni dio kulture življenja svake osobe, proizvodi koji su svima potrebni i stoga traženi. Visoka kvaliteta osigurat će ponovnu kupnju.

Zaradu ostvarujete na klasičnoj razlici u cijeni koja vam se isplaćuje na žiro račun u obliku neto isplate. Tvrtka uplaćuje sva davanja prema državi tako da s isplaćenim iznosom možete u potpunosti raspolagati.

Naša poslovna ponuda nudi brojne pogodnosti u svakom svom aspektu. Iskoristit ćete ih u onoj mjeri u kojoj Vi to želite.

POŠTUJEMO VAŠU ODLUKU I NUDIMO POMOĆ U SKLADU S NJOM.

To je temelj uspješne suradnje koju smo razvili sa svim našim članovima

U vašem Pyrus poslu susretat ćete se s određenim terminima koje koristimo u našem poslovanju. Poznavanje termina važno je za razumijevanje svih segmenata poslovne ponude, zato preporučujemo da prije proučavanja mogućnosti koje vam nudimo, naučite termine s kojima ćete se susretati:

Distribucijski sustav
Cjelovit sustav poslovanja koji uključuje distribuciju proizvoda putem naše poslovne ponude.

Član
Član Pyrus-a je osoba koja potpisivanjem ugovora stupa u ugovorni odnos s tvrtkom.

Direktan sponzor
Osoba od koje prihvatite ponuđenu Pyrus poslovnu ponudu postaje vaš direktan sponzor.

Sponzorska linija
Sve osobe koje se nalaze iznad vas su vaši sponzori i dio vaše sponzorske linije.

Direktan suradnik
Potpisivanjem ugovora postajete direktan suradnik osobe preko koje ste učlanjeni.

Suradnik
Svi članovi u grupi bilo kojeg sponzora iz sponzorske linije su njegovi suradnici.

Grupa
Član Pyrus-a i njegovi direktni suradnici, sami ili sa svim svojim suradnicima, čine grupu.

Struktura
Član Pyrus-a zajedno sa svim svojim suradnicima učlanjenim ispod sebe čini strukturu u grupi svojeg sponzora.

Marketing plan
Razvijeni sistem prema kojem se realizira ponuda tvrtke.

Do sada ste već upoznali našu poslovnu ponudu, vrijeme je da saznate na koji način ostvarujete zarade. Temelj zarade, kada je riječ o bilo kojoj vrsti trgovine, je promet. Promatrana iz tog aspekta, u mrežnom marketingu osobna potrošnja ima ključnu ulogu u ostvarivanju prometa.

Trošeći proizvode za vlastite potrebe povećavate volumen ukupnog posla, stoga posao koji razvijate trebate promatrati kao svoj dućan u kojem ćete se opskrbljivati.

Proizvode koje kupujete za vlastite potrebe plaćate automatski jeftinije od prodajne cijene, čime ostvarujete uštedu od 25%. To je prva zarada koju ostvarujete u svojem poslu i nije zanemariva. Prosječna obitelj godišnje može uštedjeti do visine mjesečnog dohotka. Kupovina za Vas i potrebe Vaše šire obitelji moguća je do iznosa od 1500,00 kn mjesečno po cijeni za vlastite potrebe.


Distribucijom proizvoda ostvarujete zaradu (maržu) u iznosu od 20% vaše nabavne cijene. Ova vrsta zarade zove se odobreni popust i isplaćuje se na vaš žiro račun.

veći promet = veća zarada

Mrežni marketing kreće od pretpostavke da puno ljudi po malo može zajednički napraviti puno više nego pojedinac sam. Posao koji je ponuđen vama, ponudit ćete svojim prijateljima i poznanicima, koji će napraviti to isto. Na taj način posao se širi. Zarada koju ostvarujete razvojem posla naziva se distribucijski bonus, a izračunava se na slijedeći način.

Svaki proizvod, uz vrijednost u novcu, ima vrijednost u bodovima. Vrijednost boda iznosi 1,16 cijene za vlastite potrebe.

1 BD = 1, 16 kn cijene za vlastite potrebe

Na temelju bodova koje ostvarite u jednom mjesecu, sami ili s grupom, uz pomoć tablice distribucijskih bonusa određuje se postotak koji postižete, a može iznositi od 3% - 15%.

 

Proizvodi na popustu za svibanj - više vrijednosti za Vaš novac

magnezij ulje u spreju

magnezij ulje u spreju

Zechstein magnezij s arnikom i mentom

Đumbir

Đumbir

 

Krema za tijelo i ruke

Krema za tijelo i ruke

s uljem lavande, karite maslacem, aloe verom i uljem badema

Omega 3-6-7-9

Omega 3-6-7-9

s pet vrsta biljnih ulja