Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.

O nama

O nama

Dobro došli u Pyrus svijet, svijet prepun pozitivnih trenutaka! Čast nam je, radost i zadovoljstvo upoznati se s vama. Mi smo PYRUS multi marketing, mrežnomarketinška tvrtka osnovana 1996. u Čakovcu, gdje joj je sjedište i danas. U potpunom smo domaćem vlasništvu i naše poslovanje svake godine bilježi sve veće uspjehe. To možemo zahvaliti stabilnom poslu, odlično osmišljenoj ponudi, vjernim članovima i zadovoljnim korisnicima naših proizvoda. Princip našeg poslovanja je najuspješnija grana ekonomije poznata pod nazivom mrežni marketing. Volimo ljude, druženja, uspjehe i sve ono što ljude čini sretnima i zadovoljnima. To su ujedno i niti vodilje naše zajedničke suradnje. Ljudima želimo ponuditi samo ono najbolje, bilo da se radi o prekrasnom poslu ili odličnim proizvodima.

Naši proizvodi uistinu su plodovi prirode, recepture su pažljivo kreirane i sastoje se od stotinjak ljekovitih biljaka, od blagodati morskih algi te svima poznatih zdravih pčelinjih proizvoda. Prodajni program učinili smo dostupnim svakoj zainteresiranoj osobi. Ciljani potrošači uistinu su sve osobe jer svatko može pronaći proizvode za sebe. Proizvodi su visoke kvalitete i zadovoljni potrošači već godinama naša su najbolja reklama.

Posao koji vam nudimo, vjerojatno je najbolji posao koji možete poželjeti. Poštujemo vaše želje i potrebe i u tom smjeru postavili smo naša pravila poslovanja. Pyrus predstavlja slobodu i odabir prema vašim željama i mogućnostima. Osjećajte se kao kod kuće... jer upravo takav osjećaj imaju svi naši vjerni članovi.

Jeste li znali...

  • Pyrus je tvrtka u 100% hrvatskom vlasništvu
  • Pyrus proizvodi prisutni su u sve većem broju hrvatskih obitelji
  • Čak 80% najprodavanijih Pyrus proizvoda čine hrvatski proizvodi
  • Pyrus članovi dolaze iz svih krajeva Hrvatske i svojom aktivnošću pokrivaju cjelokupni teritorij Republike Hrvatske
  • Pyrus za svoje članove uplaćuje doprinose za mirovinsko i zdravstveno osiguranje te pripadajući porez i prirez
  • Oporezovana dobit ne iznosi se iz Hrvatske, a time pomažemo hrvatskom gospodarstvu i čuvamo radna mjesta
  • Sedam pyrusovih kolekcija i PYRUS jesu zaštićeni hrvatski brandovi

Proizvodi na popustu za lipanj - više vrijednosti za Vaš novac

Gel kod izraženih vena i kapilara

Gel kod izraženih vena i kapilara

s ekstraktima ploda divljeg kestena i cvijeta nevena

Multiaktivni gel nakon sunčanja

Multiaktivni gel nakon sunčanja

sa zelenim čajem, aloe verom i mentom

Ginkgo biloba

Ginkgo biloba

 

Revitalizing & Care šampon za kosu

Revitalizing & Care šampon za kosu

s arganovim uljem i kolagenom