Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.

"Pyrus" njega kose

Artikl je uspješno dodan u košaricu!

Revitalizing & Care regenerator za kosu

s arganovim uljem i kolagenom

Prodajna cijena: 4,25 € / 32,02 kn

                          17,00 €/l



Kolekcija: Pyrus njega kose

Šifra: 2084

Količina: 250 ml

Za revitalizaciju kose s arganovim uljem i kolagenom. Aktivna formulacija s arganovim uljem i kolagenom čini kosu snažnom i sjajnom, efikasno olakšava raščešljavanje.

Upotreba: nanijeti na mokru kosu kružnim pokretima, blago utrljati u vlasište, te nakon par minuta isprati vodom.

Argan Stablo providnosti !

Na jugu Maroka već tisućama godina raste stablo koje se ne može naći nigdje drugdje u svijetu: argan (Argania Spinosa). Poznato je i pod nazivom Željezno drvo ili Drvo života te ga štuju Berberi koji vjeruju u njegova čarobna svojstva.

Argan sliči tlu na kojem raste: ponizan i veličanstven, izmučen i darežljiv. Stabla argana protežu se kroz područje od 850 000 hektara ravnice i blagih padina Anti Atlasa između Essaouire, Taroudanta i Algoulmima, na rubu pustinje.

Ovo se zimzeleno robusno i dugovječno stablo s vremenom prilagodilo surovoj klimi ovih polusušnih područja s malom količinom padalina te ekstremnim temperaturama. Sustav dubokog korijenja omogućava mu pristup vodi te učvršćuje tlo kojemu prijeti erozija. Stoga je ovo stablo i izvrstan saveznik u borbi protiv pretvaranja područja u pustinju te zauzima središnje mjesto u agrošumskom sustavu. Sprečava otjecanje vode te omogućuje mnogim biljnim vrstama da uspijevaju u njegovoj okolini budući da dovlači vodu na površinu. Njegova prisutnost utječe na djelatnost ljudi u Sjevernoj Africi sve do danas, no, danas mu prijeti izumiranje te je na popisu Svjetske baštine UNESCO-a od 1998. Stablo se koristi i kao ogrjev i građevinski materijal, listovi i meso ploda kao krma i hrana za koze, stručnjake za "ispašu u zraku". Berberi koriste sve dijelove stabla, no, jedinstvena svojstva njegova ulja trenutno pobuđuju interes u cijelom svijetu. Arganovo ulje bitan je dio farmakologije Maroka kao i tajna ljepote berberskih žena.

Pretražite naš web!

Kamo pripada ovaj proizvod?

"Pyrus" njega kose

Brižno i s ljubavlju birani sastojci prava su blagodat kolekcije proizvoda imenovane upravo po Pyrusu.

Bogatstvo različitog bilja pažljivo kombinirano u bogatim formulacijama krema, šampona i gelova, pruža prekrasna iskustva prilikom korištenja, mirisi prirodnih nota pravi su užitak i osvježenje, a torbe odličan odabir za sve modne kombinacije. Kolekcija Pyrus jedan je od naših najvećih ponosa, upoznajte je i vi!

Proizvodi na popustu za ožujak - više vrijednosti za Vaš novac

Đumbir

Đumbir

 

Dnevna krema za lice

Dnevna krema za lice

s Q10, hamamelisom i vitaminom C

Lak za nokte, warm red

Lak za nokte, warm red

extra long lasting

Multi vitamini i minerali

Multi vitamini i minerali

s kulturama bakterija i fruktooligosaharidima