Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.

Kolekcija "Bakino bilje"

Cijena ovog proizvoda je trenutno snižena!

Artikl je uspješno dodan u košaricu!

Krema za ruke i tijelo

s kamilicom i A vitaminom

Prodajna cijena: 4,30 €    6,10 €

                          28,67 €/l

Najniža cijena u 30 dana: 6,10 €



Kolekcija: Bakino bilje

Šifra: 2804

Količina: 150 ml

Blaga formulacija za svakodnevnu upotrebu obogaćena kamilicom i vitaminom A.

Njeguje, vlaži i hrani osjetljivu i suhu kožu.

Održava kožu zdravom i štiti je od isušivanja.

Najvažniji sastojci kamilice su eterično ulje, flavonoidi, kumarini i polisaharidi, a eteričnog ulja kamazulen i bisaboli. Kamilica se ubraja među najpoznatije i najomiljenije biljke. Ima velik broj izvanrednih svojstava: smiruje, ublažava i opušta upale, nadutost, djeluje protiv alergija, bakterija i gljivica. Hlapljivo ulje kamilice sadrži azulene koji joj daju njezin osebujni miris. Izvrsno opušta živčani sustav, djeluje protiv nesanice, noćnih mora i za umirenje nemirne djece. Kamilica ublažava bolne mjesečnice i predmenstrualnu napetost, pomaže kod "bijelog pranja" i drugih ženskih tegoba. To djelovanje poznavali su još stari Grci i Rimljani. Latinski naziv kamilica je matricaria chamomilla, a potječe od riječi matrix - "majke" ili "maternica".

Kao odličan prirodni analgetik kamilica ublažava bolove različitog porijekla, naročito kod glavobolje, migrene i zubobolje. Prednost je kamilice da pri tome ne zadržava mokrenje kao neki kemijski lijekovi, već naprotiv, olakšava mokrenje što je uz znojenje vrlo važno. Olakšava bolove mokraćnog mjehura i žuči, te mnoge bubrežne tegobe. Protuupalno djelovanje može se iskoristiti za ublažavanje upale sluznice u želucu i crijevima, kod proljeva i gastritisa, za ispiranje kod upale grla i sluznice usta, te za inhalacije kod kašlja i upale nosne šupljine. Gorki sastojci kamilice potiču protok žuči i želučanih sokova, poboljšavaju probavu i povećavaju apetit.

Pretražite naš web!

Kamo pripada ovaj proizvod?

Kolekcija "Bakino bilje"

Osobna higijena od velike je važnosti za zdravlje i ljepotu. Proizvodi iz kolekcije Bakino bilje svakodnevne rituale ljepote čine ugodnim, a svojim biljnim komponentama savršeno njeguju kosu, kožu i sluznicu. Mirisni sapuni nastali su kao savršen sklad narodnih biljnih receptura i suvremenih kozmetoloških postignuća za prirodnu njegu.

Proizvodi na popustu za ožujak - više vrijednosti za Vaš novac

Bilje Mediterana

Bilje Mediterana

ulje za masažu i njegu tijela

GOLD eau de parfum

GOLD eau de parfum

floral-woody

Lak za nokte, passion fruit

Lak za nokte, passion fruit

extra long lasting

propolisno biljna mast za regeneraciju kože

propolisno biljna mast za regeneraciju kože

s maslinovim uljem, nevenom, kaduljom i propolisom