Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.

Kolekcija "Hamamelis"

Artikl je uspješno dodan u košaricu!

Krema za njegu oko očiju

s Q10, hamamelisom i vitaminom C

Prodajna cijena: 64,00 knKolekcija: Hamamelis

Šifra: 2429

Količina: 30 ml

Osvježava kožu oko očiju i štiti je od starenja, učvršćuje područje oko očiju i smanjuje vidljivost bora, pomaže kod tamnih podočnjaka, koji redovitom upotrebom postaju manje vidljivi...

Vitamin C - SAVEZNIK LIJEPE I MLADOLIKE KOŽE

Vitamin C je normalan  sastojak kože i nalazi se u dermisu i u epidermisu. Starenjem, jakim izlaganjima UV zrakama i pušenjem smanjuje se  koncentracija  vitamina C pogotovo u gornjem sloju kože, stoga je preporučljivo kožu njegovati kremama s dodatkom vitamina C.

Za zdravlje kože C vitamin je od iznimne važnosti jer kao antioksidans ima važnu ulogu u sintezi kolagena. Mnogobrojna istraživanja su pokazala da vitamin C može znatno ublažiti i  smanjiti fotooštećenja kože nastala djelovanjem UV zraka, a antioksidativno djelovanje pomaže u očuvanju od slobodnih radikala nastalih djelovanjem UV zraka. Lokalno nanošenje preparata s vitaminom C vrlo je učinkovito u sprečavanju fotooštećenja kože.

Istraživanja ukazuju da lokalna primjena vitamina C u trajanju od najmanje 12 tjedana smanjuje naboranost kože, hrapavost kože, pigmentacij i vraća sjaj.

 

 

Pretražite naš web!

Kamo pripada ovaj proizvod?

Kolekcija "Hamamelis"

Proizvodi ove kolekcije naziv duguju hamamelisu, vrlo djelotvornom bjelogoričnom grmu koji je više od 200 godina poznat po mnogobrojnim pozitivnim djelovanjima, naročito na kožu i krvožilni sustav.

Ta svojstva prepoznata su i iskorištena u kozmetičkoj industriji, pa je upravo stoga čest sastojak kozmetičkih proizvoda, naročito higijenskih.

Proizvodi na popustu za svibanj - više vrijednosti za Vaš novac

Artičoka

Artičoka

doprinosi zdravlju jetre

Glukozamin kompleks

Glukozamin kompleks

glukozamin + kondroitin + vitamin C

Sapun za osjetljivu kožu

Sapun za osjetljivu kožu

s ekstraktom cvijeta crnog sljeza i vitaminom E

Soft Care hidratizirajuća krema

Soft Care hidratizirajuća krema

za normalnu i suhu kožu