Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.

Kolekcija "Bakino bilje"

Artikl je uspješno dodan u košaricu!

Krema za tijelo i ruke

s nevenom, uljem makadamije i lipom

Prodajna cijena: 6,60 € / 49,73 kn

                          44,00 €/l



Kolekcija: Bakino bilje

Šifra: 2801

Količina: 150 ml

Vrlo blaga formulacija za svakodnevnu upotrebu obogaćena nevenom, uljem makadamije i lipom omekšava suhu, hrapavu i perutavu kožu te je čini glatkom i vraća izgubljenu vlažnost. Održava kožu zdravom, štiti je od isušivanja, te dubinski hrani i njeguje. Odličan je odabir za njegu vrlo suhe i ispucale kože ruku pogotovo osobama čije ruke intenzivno borave u vodi.

Neven

Smiruje i sprječava upalne procese, djeluje antibakterijski, bogat je flavonoidima i eteričnim uljima te na kožu djeluje vrlo hranjivo i obnavljajuće. Neven sadrži brojne hranjive tvari, flavonoide, karotinoide, eterično ulje, tanin, šećer, gorke tvari, kalij, sumpor, bjelančevine, kalendulin i druge. Koristi se za njegu osjetljive kože te kože kojoj je potrebna regeneracija, kao i za njegu kože kod raznih problema poput ozeblina, opeklina, ekcema, akni i sličnih tegoba.

 

Ulje makadamije

Sadrži oleinsku kiselinu te je jedan od glavnih izvora omega -7 masnih kiselina, palmitoleinske masne kiseline. Na kožu djeluje umirujuće, sprječava upalne procese te predstavlja riznicu hranjivih masnih kiselina. Ulje makadamije sadrži vitamine A i E te skvalen, koji opskrbljuje tkiva kisikom te spada u antioksidanse. Makadamija sadrži čak 80% nezasićenih masnih kiselina, više od maslinovog ili lanenog

ulja. Ulje makadamije bogato je palmitoleinskom kiselinom koja se u velikoj količini nalazi u sastavu lipida mlade kože, ali starošću taj postotak opada. To je razlog zbog kojeg je ulje makadamije, bogato

ovom kiselinom, vrlo preporučljivo u njegovanju zrele kože. Osim toga, poznati je melem za različite kožne tegobe i oštećenja poput opeklina, ožiljaka, ranica ili iritacija te se koristi za njegu osjetljivog

područja oko očiju.

 

Lipa

Sadrži željezo, kalcij, mangan te brojne flavonoide važne za njegovanje lijepe kože. Bogata je eteričnim uljima i brojnim vitaminima. U narodnoj medicini koristi se za obnovu suhe i ispucale kože te smirivanje nadraženosti uzrokovanih ugrizima raznih insekata.

Pretražite naš web!

Kamo pripada ovaj proizvod?

Kolekcija "Bakino bilje"

Osobna higijena od velike je važnosti za zdravlje i ljepotu. Proizvodi iz kolekcije Bakino bilje svakodnevne rituale ljepote čine ugodnim, a svojim biljnim komponentama savršeno njeguju kosu, kožu i sluznicu. Mirisni sapuni nastali su kao savršen sklad narodnih biljnih receptura i suvremenih kozmetoloških postignuća za prirodnu njegu.

Proizvodi na popustu za ožujak - više vrijednosti za Vaš novac

zaštitni balzam za ruke

zaštitni balzam za ruke

s 5% uree i propolisom

Muguetto

Muguetto

prirodni sapun

Šampon protiv opadanja kose

Šampon protiv opadanja kose

s ekstraktima korijena čička, zobi i pšenice

Krema za tijelo i ruke

Krema za tijelo i ruke

s uljem lavande, karite maslacem, aloe verom i uljem badema