Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.

"Pyrus" ulja za njegu kože i kose

Artikl je uspješno dodan u košaricu!

Ulje argana

hladno tiješteno, djevičansko, eko certificirano

Prodajna cijena: 79,00 kn / 10,49 €


Proizvod trenutno nije dostupan za narudžbu.

Kolekcija: Pyrus ulja za njegu kože i kose

Šifra: 2073

Količina: 30 ml sprej pakiranje

Prilagođava se upotrebi na koži tijela, kosi i tretmanima noktiju. Regenerira, hidratizira, zacijeljuje i djeluje antioksidativno na kožu.

Eko certificirano.

100 % eko certificirano marokansko ulje argana

100 % prirodno za vašu kožu i kosu

0% parabena, sodijumklorida, fosfata

Argan Stablo providnosti !

Na jugu Maroka već tisućama godina raste stablo koje se ne može naći nigdje drugdje u svijetu: argan (Argania Spinosa). Poznato je i pod nazivom Željezno drvo ili Drvo života te ga štuju Berberi koji vjeruju u njegova čarobna svojstva.

Argan sliči tlu na kojem raste: ponizan i veličanstven, izmučen i darežljiv. Stabla argana protežu se kroz područje od 850 000 hektara ravnice i blagih padina Anti Atlasa između Essaouire, Taroudanta i Algoulmima, na rubu pustinje.

Ovo se zimzeleno robusno i dugovječno stablo s vremenom prilagodilo surovoj klimi ovih polusušnih područja s malom količinom padalina te ekstremnim temperaturama. Sustav dubokog korijenja omogućava mu pristup vodi te učvršćuje tlo kojemu prijeti erozija. Stoga je ovo stablo i izvrstan saveznik u borbi protiv pretvaranja područja u pustinju te zauzima središnje mjesto u agrošumskom sustavu. Sprečava otjecanje vode te omogućuje mnogim biljnim vrstama da uspijevaju u njegovoj okolini budući da dovlači vodu na površinu. Njegova prisutnost utječe na djelatnost ljudi u Sjevernoj Africi sve do danas, no, danas mu prijeti izumiranje te je na popisu Svjetske baštine UNESCO-a od 1998. Stablo se koristi i kao ogrjev i građevinski materijal, listovi i meso ploda kao krma i hrana za koze, stručnjake za "ispašu u zraku". Berberi koriste sve dijelove stabla, no, jedinstvena svojstva njegova ulja trenutno pobuđuju interes u cijelom svijetu. Arganovo ulje bitan je dio farmakologije Maroka kao i tajna ljepote berberskih žena.

Pretražite naš web!

Kamo pripada ovaj proizvod?

"Pyrus" ulja za njegu kože i kose

Brižno i s ljubavlju birani sastojci prava su blagodat kolekcije proizvoda imenovane upravo po Pyrusu.

Bogatstvo različitog bilja pažljivo kombinirano u bogatim formulacijama krema, šampona i gelova, pruža prekrasna iskustva prilikom korištenja, mirisi prirodnih nota pravi su užitak i osvježenje, a torbe odličan odabir za sve modne kombinacije. Kolekcija Pyrus jedan je od naših najvećih ponosa, upoznajte je i vi!

Proizvodi na popustu za rujan - više vrijednosti za Vaš novac

Gel za opuštanje

Gel za opuštanje

s hamamelisom i medom

Spirulina

Spirulina

drevna modrozelena mikroalga

Krema za ruke i tijelo

Krema za ruke i tijelo

s kamilicom i A vitaminom

Omega 3-6-7-9

Omega 3-6-7-9

s pet vrsta biljnih ulja