Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.

Kolekcija "Pyruška"

Cijena ovog proizvoda je trenutno snižena!

Artikl je uspješno dodan u košaricu!

Krema za intenzivno tamnjenje

s mrkvom, maslinovim uljem i vitaminom A

Prodajna cijena: 48,00 kn / 6,37 €     68,00 kn / 9,03 €

                          320,00 kn/l / 42,47 €/lKolekcija: Pyruška

Šifra: 3503

Količina: 150 ml

Krema za intenzivno tamnjenje jedinstven je proizvod koji omogućuje idealnu pripremu kože za izlaganje sunčevim zrakama i njeno brzo i zdravo tamnjenje. Odličan odabir prirodnih aktivnih komponenata pruža adekvatnu njegu i zaštitu kože. Potrebno ju je koristiti barem 2 tjedna prije sunčanja.
Ekstrakt svježe mrkve prirodan je izvor betakarotena koji povećava otpornost kože, naročito one osjetljive i sklone alergijama na sunce, te skraćuje vrijeme potrebno za postizanje preplanule puti. Vitamin A poznat je i kao vitamin lijepe kože, održava kožu mekom i glatkom, te ju štiti od infekcija. Maslinovo ulje i kakao maslac daruju koži vrijedne prirodne masnoće te pospješuju brzo postizanje preplanule boje. Sjemenke grožđa imaju jako anti-ageing djelovanje, a koži daju elastičnost, mekoću i svježinu. Imajući u vidu sve ove prednosti, krema za intenzivno tamnjenje važan je korak u pripremi kože za sunce. Krema se može koristiti i prije odlaska u solarij.

Pretražite naš web!

Kamo pripada ovaj proizvod?

Kolekcija "Pyruška"

UVA i UVB zrake čak i pri minimalnoj izloženosti narušavaju građevne jedinice kože i razgrađuju kolagen uzrokujući opekline i bore. Čak 90% bora nastaje uslijed štetnog djelovanja sunčevih zraka. Šteta koju nanosi sunce je kumulativna i ne može se popraviti, stoga je vrlo bitno na vrijeme zaštititi svoju kožu. Pyruška je vaš najbolji suncobran i siguran put do dugotrajnog preplanulog tena.

Proizvodi na popustu za prosinac - više vrijednosti za Vaš novac

Krema za tijelo i ruke

Krema za tijelo i ruke

s aloe verom i glicerinom

VIOLETTA eau de parfum

VIOLETTA eau de parfum

koncept: floral

Lak za nokte, caramel love

Lak za nokte, caramel love

extra long lasting

2 u 1 šampon & gel za tuširanje

2 u 1 šampon & gel za tuširanje

s ekstraktom kamilice i mliječnim proteinom