Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.

Kolekcija "Bakino bilje"

Artikl je uspješno dodan u košaricu!

Sapun zeleni čaj

prirodni sapun, ručno proizveden, dermatološki testirano

Prodajna cijena: 2,39 € / 18,01 kn


Proizvod trenutno nije dostupan za narudžbu.

Kolekcija: Bakino bilje

Šifra: 2838

Količina: 100g

Mirisni sapuni iz kolekcije Bakino bilje nastali su kao savršen sklad narodnih biljnih receptura i suvremenih kozmetičkih postignuća za prirodnu njegu. Osim pomno kreiranih biljnih formulacija, odlikuju se i činjenicama kako nisu testirani na životinjama, ručno su rađeni, pogodni za vegane, potpuno su biljnog podrijetla i dermatološki su testirani.

Zeleni čaj biljka je poznata po svom bogatstvu antioksidansima, osvježava kožu i neutralizira štetne učinke slobodnih radikala djelujući tako protiv preranog starenja kože. Sapun dubinski čisti, osvježava i čuva prirodnu vlažnost kože. Zbog bogatstva polifenola, ovaj sapun odličan je odabir kao početak tretmana protiv preranog starenja kože.

Prirodni sapuni Bakino bilje, ekstra fini i mekani, namijenjeni su za svakodnevnu njegu lica i tijela. Proizvedeni su ručno na tradicionalan način od prirodnih sastojaka. Sapuni sadrže visok postotak prirodnog glicerina u kombinaciji s eteričnim uljima i biljnim komponentama koje njeguju kožu i zadržavaju njenu prirodnu vlažnost. 100% su biorazgradivi, ne sadrže umjetne boje i mineralna ulja. 100 % Vegan formulacija, dermatološki testirano.

Pretražite naš web!

Kamo pripada ovaj proizvod?

Kolekcija "Bakino bilje"

Osobna higijena od velike je važnosti za zdravlje i ljepotu. Proizvodi iz kolekcije Bakino bilje svakodnevne rituale ljepote čine ugodnim, a svojim biljnim komponentama savršeno njeguju kosu, kožu i sluznicu. Mirisni sapuni nastali su kao savršen sklad narodnih biljnih receptura i suvremenih kozmetoloških postignuća za prirodnu njegu.

Pojmovi

Proizvodi na popustu za travanj - više vrijednosti za Vaš novac

Zaštitni balzam za usne

Zaštitni balzam za usne

aktivno štiti usne

Jaglac

Jaglac

tekući dodatak prehrani

Koenzim Q10, 30 mg

Koenzim Q10, 30 mg

 

Lift krema protiv bora oko očiju

Lift krema protiv bora oko očiju

za sve tipove kože