Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.

Kolekcija "Bakino bilje"

Artikl je uspješno dodan u košaricu!

Sapun maslina

prirodni sapun, ručno proizveden, dermatološki testirano

Prodajna cijena: 2,39 € / 18,01 kn


Proizvod trenutno nije dostupan za narudžbu.

Kolekcija: Bakino bilje

Šifra: 2834

Količina: 100 g

Sadrži visoku razinu sterolina koji omekšava kožu i vlaži gornji sloj epiderme. Odlično djeluje na suhu i osjetljivu kožu, te kožu sklonu perutanju.

Prirodni sapuni Bakino bilje, ekstra fini i mekani, namijenjeni su za svakodnevnu njegu lica i tijela. Proizvedeni su ručno na tradicionalan način od prirodnih sastojaka. Sapuni sadrže visok postotak prirodnog glicerina u kombinaciji s eteričnim uljima i biljnim komponentama koje njeguju kožu i zadržavaju njenu prirodnu vlažnost. 100% su biorazgradivi, ne sadrže umjetne boje i mineralna ulja. 100 % Vegan formulacija, dermatološki testirano.

Pretražite naš web!

Kamo pripada ovaj proizvod?

Kolekcija "Bakino bilje"

Osobna higijena od velike je važnosti za zdravlje i ljepotu. Proizvodi iz kolekcije Bakino bilje svakodnevne rituale ljepote čine ugodnim, a svojim biljnim komponentama savršeno njeguju kosu, kožu i sluznicu. Mirisni sapuni nastali su kao savršen sklad narodnih biljnih receptura i suvremenih kozmetoloških postignuća za prirodnu njegu.

Proizvodi na popustu za ožujak - više vrijednosti za Vaš novac

Alga Mare for Men 2

Alga Mare for Men 2

eau de toilette

Limun & kadulja

Limun & kadulja

prirodni sapun, mirisni, ekstra fini

Propolis

Propolis

tekući dodatak prehrani

Magnezij + vitamin C

Magnezij + vitamin C

dodatak prehrani