Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.

Kolekcija "Bakino bilje"

Artikl je uspješno dodan u košaricu!

Harpygel

s ekstraktom vražje kandže i alantoinom

Prodajna cijena: 6,38 € / 48,07 kn


Proizvod trenutno nije dostupan za narudžbu.

Kolekcija: Bakino bilje

Šifra: 2806

Količina: 150 ml

Aktivna formulacija s ekstraktom vražje kandže (harpagophytum procumbens) i alantoinom blagotvornog djelovanja na zglobove. Biljka vražja kandža od davnina se koristi u tradicionalnoj medicini. Gel nanijeti na željena mjesta laganim kružnim pokretima i temeljito umasirati.

Vražja kandža

Odobrena je u Njemačkoj kao prirodni lijek za opuštanje reumatskih bolova, bolova u leđima, koljenima i kukovima te općenito bolova u zglobovima. Istraživanja su pokazala da čak i pri visokim dozama nema štetnih nuspojava pa se vražja kandža često koristi i umjesto lijekova protiv bolova. Njena protuupalna djelovanja otkrivena su dolaskom Europljana na područje južne Afrike u 18.st. Od tog vremena, vražja kandža se redovito koristi kao prirodno sredstvo za olakšavanje jakih bolova i ukočenosti zglobova uslijed artritisa.

Izvor: 1996. Chrubasik S., et al Effectiveness of Harpagophyti radix (Devil's Claw) in treatment of acute low back pain. Phytomedicine 3(1)

Pretražite naš web!

Kamo pripada ovaj proizvod?

Kolekcija "Bakino bilje"

Osobna higijena od velike je važnosti za zdravlje i ljepotu. Proizvodi iz kolekcije Bakino bilje svakodnevne rituale ljepote čine ugodnim, a svojim biljnim komponentama savršeno njeguju kosu, kožu i sluznicu. Mirisni sapuni nastali su kao savršen sklad narodnih biljnih receptura i suvremenih kozmetoloških postignuća za prirodnu njegu.

Proizvodi na popustu za travanj - više vrijednosti za Vaš novac

Šipak i kakao hranjiva krema

Šipak i kakao hranjiva krema

s kakao maslacem, šipkom (narom) i bambusom

Gel za noge

Gel za noge

s divljim kestenom i listom vinove loze

Trputac

Trputac

tekući dodatak prehrani

HEMOPYR propolisno biljna mast za njegu analne regije

HEMOPYR propolisno biljna mast za njegu analne regije

s kamilicom, nevenom, kaduljom i propolisom