Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.

DP - Vitamini i minerali

Artikl je uspješno dodan u košaricu!

C kompleks

s bioflavonoidima i šipkom

Prodajna cijena: 74,00 kn


Proizvod trenutno nije dostupan za narudžbu.

Kolekcija: Dodaci prehrani - Vitamini i minerali

Šifra: 1600

Količina: 60 tbl

Vitamin C je jedan od najčešćih nutrijenata koji se koristi u obliku dodatka prehrani, i to sasvim opravdano! Riječ je, naime, o vitaminu topivom u vodi poznatom i pod nazivom askorbinska kiselina koji u našem tijelu ima brojne važne uloge. Ljudski ga organizam ne može sintetizirati te se mora unositi hranom ili, u slučaju povećanih potreba, dodacima prehrani.

U citrusima bioflavonoidi tvore kompleks s vitaminom C potičući na taj način imunostimulativan učinak vitamina C.  Iz tog je razloga poželjno  da vitamin C i u dodacima prehrani bude prisutan u kompleksu s bioflavonoidima. Tome u prilog govori i nedavna studija objavljena u časopisu The American Journal of Clinical Nutrition koja je ukazala na veću bioraspoloživost vitamina C iz pripravka koji je osiguravao kompleks vitamina C i bioflavonoida nego li onog koji je pružao isključivo vitamin C.

Plod šipka se tradicionalno koristi u prevenciji  i liječenju prehlada i drugih infekcija. Znanost je cijenjeno mjesto koje plod šipka uživa u narodnoj medicini objasnila upravo impresivnim sadržajem vitamina C i bioflavonoida.  Zahvaljujući ovom komplesku esktrakt ploda šipka se i u moderno vrijeme smatra prijateljem imuniteta.

 

 

Sastojci u 1 tableti:                                                               % PU                                                                                                          

Vitamin C (L-askorbinska kiselina)

250 mg

312.5

Bioflavonoidi ploda limuna (Citrus spp.)

(iz ekstrakta 5:1)

80 mg

/

Ekstrakt ploda šipka (Rosa canina)

(iz ekstrakta 20:1)

800 mg

/

Pretražite naš web!

Kamo pripada ovaj proizvod?

DP - Vitamini i minerali

Mnogi od nas posežu za dodacima prehrani kako bi se osigurali od potencijalnih prehrambenih propusta ili sa željom da se zaštite od različitih bolesti. Vitaminski i mineralni pripravci predstavljaju osnovu dodataka prehrani, no ova se skupina iz dana u dan nadopunjuje novootkrivenim aktivnim tvarima podrijetlom iz hrane te biljnog svijeta.

Proizvodi na popustu za veljaču - više vrijednosti za Vaš novac

Prostata kompleks

Prostata kompleks

 

EyeShadow Pen, frosty

EyeShadow Pen, frosty

vodootporno sjenilo u olovci

Anti-age dnevna krema

Anti-age dnevna krema

s hijaluronskom kiselinom, skvalenom, vitaminima A i E i biljnim fitosterolima