Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.

Kolekcija "Mastiana"

Cijena ovog proizvoda je trenutno snižena!

Artikl je uspješno dodan u košaricu!

propolisno biljna mast za regeneraciju kože

s maslinovim uljem, nevenom, kaduljom i propolisom

Prodajna cijena: 88,00 kn 108,00 knKolekcija: Mastiana

Šifra: 1121

Količina: 100 ml

Propolisno biljna mast s ekstraktima kadulje i nevena, maslinovim uljem i propolisom njeguje i štiti kožu. Blagotvorno djeluje kod neugodnih pojava na sluznici, kod ojedina, crvenila, ožiljaka i raspucale kože. Propolis stvara prirodni zaštitni film od štetnih utjecaja.

Uljeze koji pokušaju ući u košnicu, pčele usmrte svojim ubodima i balzamiraju ih propolisom. Antibakterijske supstance iz propolisa ne dozvoljavaju da dođe do razvoja bakterija i truljenja. Stoga ne dolazi niti do širenja mirisa, a tako mumificirani parazit može godinama ostati nepromijenjen.

Propolis uništava čak i bakterije koje se nalaze u zraku, a taj proces naziva se samosterilizacija. Na propolis ne postoji rezistencija. I nakon duljeg antiseptičkog djelovanja na isti soj bakterija, one i dalje ostaju osjetljive na propolis. Antibakterijske supstance iz propolisa ne dozvoljavaju da dođe do razvoja bakterija i truljenja. Otpornost bakterija prema propolisu nije moguća!

Pretražite naš web!

Kamo pripada ovaj proizvod?

Kolekcija "Mastiana"

Čovjeku je priroda podarila mnoge vrijedne darove za očuvanje dobrog zdravlja i ljepote. Propolis je jedan od najpoznatijih.

Dar je pčela, nevjerojatno snažnih antioksidativnih i anestetičnih učinaka, koji svojim djelovanjem protiv bakterija, virusa, gljivica i lišajeva izvrsno brine za naše opće zdravlje i zdravlje kože. Stoga je upravo propolis sastavni dio ove visoko kvalitetne kolekcije. Proizvodi Mastiana sadrže i mnoge najpoznatije ljekovite biljke: neven, kamilicu, kadulju, stolisnik.

Proizvodi na popustu za siječanj - više vrijednosti za Vaš novac

Lak za nokte, snow white

Lak za nokte, snow white

extra long lasting

Aloe vera hydra kupka

Aloe vera hydra kupka

za sve tipove kože

Krema za njegu oko očiju

Krema za njegu oko očiju

s Q10, hamamelisom i vitaminom C

Lak za nokte, red rose

Lak za nokte, red rose

extra long lasting