Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.

Kolekcija "Mastiana"

Artikl je uspješno dodan u košaricu!

propolisno biljna mast za regeneraciju kože

s maslinovim uljem, nevenom, kaduljom i propolisom

Prodajna cijena: 108,00 knKolekcija: Mastiana

Šifra: 1121

Količina: 100 ml

Propolisno biljna mast s ekstraktima kadulje i nevena, maslinovim uljem i propolisom njeguje i štiti kožu. Blagotvorno djeluje kod neugodnih pojava na sluznici, kod ojedina, crvenila, ožiljaka i raspucale kože. Propolis stvara prirodni zaštitni film od štetnih utjecaja.

Uljeze koji pokušaju ući u košnicu, pčele usmrte svojim ubodima i balzamiraju ih propolisom. Antibakterijske supstance iz propolisa ne dozvoljavaju da dođe do razvoja bakterija i truljenja. Stoga ne dolazi niti do širenja mirisa, a tako mumificirani parazit može godinama ostati nepromijenjen.

Propolis uništava čak i bakterije koje se nalaze u zraku, a taj proces naziva se samosterilizacija. Na propolis ne postoji rezistencija. I nakon duljeg antiseptičkog djelovanja na isti soj bakterija, one i dalje ostaju osjetljive na propolis. Antibakterijske supstance iz propolisa ne dozvoljavaju da dođe do razvoja bakterija i truljenja. Otpornost bakterija prema propolisu nije moguća!

Pretražite naš web!

Kamo pripada ovaj proizvod?

Kolekcija "Mastiana"

Čovjeku je priroda podarila mnoge vrijedne darove za očuvanje dobrog zdravlja i ljepote. Propolis je jedan od najpoznatijih.

Dar je pčela, nevjerojatno snažnih antioksidativnih i anestetičnih učinaka, koji svojim djelovanjem protiv bakterija, virusa, gljivica i lišajeva izvrsno brine za naše opće zdravlje i zdravlje kože. Stoga je upravo propolis sastavni dio ove visoko kvalitetne kolekcije. Proizvodi Mastiana sadrže i mnoge najpoznatije ljekovite biljke: neven, kamilicu, kadulju, stolisnik.

Proizvodi na popustu za siječanj - više vrijednosti za Vaš novac

Cvjetni prah

Cvjetni prah

koncentrat hranjivih tvari

C vitamin + Cink

C vitamin + Cink

 

Brusnica

Brusnica

 

Šipak i kakao hranjiva krema

Šipak i kakao hranjiva krema

s kakao maslacem, šipkom (narom) i bambusom