Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.

DP - Vitamini i minerali

Cijena ovog proizvoda je trenutno snižena!

Artikl je uspješno dodan u košaricu!

Beta karoten

LipidCaps™ i QNP tehnologija

Prodajna cijena: 9,80 €    13,00 €

Najniža cijena u 30 dana: 13,00 €



Kolekcija: Dodaci prehrani - Vitamini i minerali

Šifra: 1602

Količina: 60 mekih kapsula

Beta karoten ili provitamin A važan je za ljudsko zdravlje, a naročito zdravlje kože.

U koži se pretvara i djeluje kao vitamin A, te doprinosi održanju normalne kože i mukoznih membrana.

Također, vitamin A doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Lipidne kapsule Beta Karoten donose nam nekoliko važnih beneficija: Lipidne kapsule mogu biti u obliku tvrdih i mekih kapsula te prenijeti formulacije poput lipidnih konvencionalnih otopina i suspenzija.

Ovakav farmaceutski oblik predstavlja i sljedeće prednosti: - brži učinak - manje iritacija želuca - prikrivanje neugodnih okusa i mirisa - potencijal za olakšavanje oralne apsorpcije lipofiličnih sastojaka.

QNP™ je tehnologija u potpunosti razvijena od strane partner laboratorija koja je u stanju zamijeniti preostali zrak unutar kapsula, vrećica, ampula, bočica i blistera atmosferom koja štiti dušik. Dakle, QNP™ jamči očuvanje organoleptičkih svojstava, poboljšanje stabilnosti proizvoda i produženje roka trajanja.

LipidCaps™ Lipidna formulacija: meke kapsule s tekućim ili polukrutim sadržajem na bazi lipidnih otopina ili suspenzija. Ovaj farmaceutski oblik ima slijedeće prednosti: brzi početak djelovanja, manje želučane agresije, prikrivanje neugodnih okusa i mirisa, lakša oralna apsorbcija lipofilnih spojeva.

 

 

- beta karoten se pretvara u vitamin A koji doprinosi održanju normalne kože i mukoznih membrana
- beta karoten se pretvara u vitamin A koji doprinosi održanju normalnog vida
- za bolji vid i prevenciju degenerativnih promjena u očima
- za jaču otpornost kože prema utjecaju sunčevih zraka, kod alergija na sunce
- za povećanje kožnog pigmenta, brže postizanje preplanule puti
- za zaštitu kože od infekcija, starenja, UV zraka
- preventivno autoimuno

 

Beta karoten je biljni pigment, provitamin koji ljudski organizam pretvara u vitamin A, a djeluje kao antioksidans (apsorbira ogromne količine slobodnih radikala) i jača imunitet. Funkcija beta karotena u organizmu je višestruka, a najpoznatija je ona koja se odnosi na kožu i sluznicu. Koža je naš najveći organ i direktna je zaštita od vanjskih utjecaja. Beta karoten djeluje na mlade stanice u dubljim dijelovima kože i sluznice, tako da one sazrijevaju i zamjenjuju stare odumrle stanice koje se ljušte s površine. S nadolazećim sunčanim danima kod mnogih se osoba javlja povećana osjetljivost kože na sunčeve utjecaje. Korištenjem beta karotena stvara se baza za zaštitu kože i njeno zdravo tamnjenje.

Pretražite naš web!

Kamo pripada ovaj proizvod?

DP - Vitamini i minerali

Mnogi od nas posežu za dodacima prehrani kako bi se osigurali od potencijalnih prehrambenih propusta ili sa željom da se zaštite od različitih bolesti. Vitaminski i mineralni pripravci predstavljaju osnovu dodataka prehrani, no ova se skupina iz dana u dan nadopunjuje novootkrivenim aktivnim tvarima podrijetlom iz hrane te biljnog svijeta.

Proizvodi na popustu za travanj - više vrijednosti za Vaš novac

Krema za ruke

Krema za ruke

 

Ginkgo biloba

Ginkgo biloba

 

Jaglac

Jaglac

tekući dodatak prehrani

Deo Green

Deo Green