Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.

Prigodni setovi

Artikl je uspješno dodan u košaricu!

SET 8239

Prodajna cijena: 88,00 kn


Proizvod trenutno nije dostupan za narudžbu.

Kolekcija: Prigodni setovi

Šifra: 8239

DP C kompleks, 60 tbl + DP C kompleks, 60 tbl

Uštedite kupnjom u setu 50 kn u studenom !

Vitamin C je jedan od najčešćih nutrijenata koji se koristi u obliku dodatka prehrani, i to sasvim opravdano! Riječ je, naime, o vitaminu topivom u vodi poznatom i pod nazivom askorbinska kiselina koji u našem tijelu ima brojne važne uloge. Ljudski ga organizam ne može sintetizirati te se mora unositi hranom ili, u slučaju povećanih potreba, dodacima prehrani.

U citrusima bioflavonoidi tvore kompleks s vitaminom C potičući na taj način imunostimulativan učinak vitamina C.  Iz tog je razloga poželjno  da vitamin C i u dodacima prehrani bude prisutan u kompleksu s bioflavonoidima. Tome u prilog govori i nedavna studija objavljena u časopisu The American Journal of Clinical Nutrition koja je ukazala na veću bioraspoloživost vitamina C iz pripravka koji je osiguravao kompleks vitamina C i bioflavonoida nego li onog koji je pružao isključivo vitamin C.

Plod šipka se tradicionalno koristi u prevenciji  i liječenju prehlada i drugih infekcija. Znanost je cijenjeno mjesto koje plod šipka uživa u narodnoj medicini objasnila upravo impresivnim sadržajem vitamina C i bioflavonoida.  Zahvaljujući ovom komplesku esktrakt ploda šipka se i u moderno vrijeme smatra prijateljem imuniteta.

 

Više informacija na: http://pyrus.hr/proizvodi/1600/c-kompleks/

 

Pretražite naš web!

Kamo pripada ovaj proizvod?

Prigodni setovi

Svaki mjesec donosimo prigodne setove proizvoda kojima možete ostvariti znatne uštede, a oni se nalaze u ovoj kategoriji.

Proizvodi na popustu za srpanj - više vrijednosti za Vaš novac

Sapun sljez

Sapun sljez

 

Čili i začini

Čili i začini

spa sapun za njegu kože s celulitom

Anti-age mlijeko za lice

Anti-age mlijeko za lice

aloe vera, neven, kadulja, kamilica

Pyrus torba juta/pamuk

Pyrus torba juta/pamuk

natur / narančasta