Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.

Kolekcija "Hamamelis"

Artikl je uspješno dodan u košaricu!

Krema za njegu osjetljive kože

s CO2 ekstraktom maline, hamamelisom i nevenom

Prodajna cijena: 78,00 knKolekcija: Hamamelis

Šifra: 2431

Količina: 50 ml

Hidratizira osjetljivu kožu, inzenzivno je hrani i čini je glatkom i mekom. CO2 ekstrakti maline i nevena štite kožu od slobodnih radikala.

Nanijeti na čistu i suhu kožu lica, ujutro i navečer.

CO2 ekstrakti, poznati i kao superkritični CO2 ekstrakti ili superkritični tekući ekstrakti CO2, izuzetno su čisti biljni ekstrakti proizvedeni novim i vrlo učinkovitim procesom ekstrakcije hranjivih tvari iz biljaka. CO2 ekstrakti slični su destiliranim eteričnim uljima koja se koriste u aromaterapiji i prirodnoj kozmetici. Eterična ulja tradicionalno su proizvedena koristeći parnu destilaciju, hidrodestilaciju ili kemijska otapala kao što su heksan, heptan ili etanol. Superkritični ekstrakt CO2 i njegov proces imaju mnoge prednosti u odnosu na tradicionalne procese destilacije.

Pretražite naš web!

Kamo pripada ovaj proizvod?

Kolekcija "Hamamelis"

Proizvodi ove kolekcije naziv duguju hamamelisu, vrlo djelotvornom bjelogoričnom grmu koji je više od 200 godina poznat po mnogobrojnim pozitivnim djelovanjima, naročito na kožu i krvožilni sustav.

Ta svojstva prepoznata su i iskorištena u kozmetičkoj industriji, pa je upravo stoga čest sastojak kozmetičkih proizvoda, naročito higijenskih.

Proizvodi na popustu za svibanj - više vrijednosti za Vaš novac

zaštitni balzam za noge

zaštitni balzam za noge

s 5% uree i propolisom

Krema za sunčanje SPF 30

Krema za sunčanje SPF 30

s aloe verom, maslinovim uljem i medom

Jaglac

Jaglac

tekući dodatak prehrani

Gel za opuštanje mišića

Gel za opuštanje mišića

s hamamelisom i medom