Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.

"Pyrus" deo mineral care

Artikl je uspješno dodan u košaricu!

Kurkuma mineral deodorant

stick

Prodajna cijena: 33,00 kn


Proizvod trenutno nije dostupan za narudžbu.

Kolekcija: Pyrus deo mineral care

Šifra: 2102

Količina: 60 g

Kristalni deo kamen je prirodna mineralna sol, ammonium alum, u kozmetici poznata i korištena preko 100 godina. 
Kristalni kamen navlaži se vodom i nanosi na područje pazuha. Na kožu ispušta mikro sloj mineralne soli koji djeluje antibakterijski, te sprečava stvaranje neugodnog mirisa. Ne zatvara pore, ne smanjuje znojenje, ne sadrži parabene, niti aluminijeve spojeve, bez alkohola je i bez mirisa. Nakon upotrebe potrebno je kamen obrisati suhim ručnikom. Možda je ovo najprirodniji, najugodniji i najzdraviji način, kako sačuvati osjećaj svježine i pobijediti u borbi sa znojem i neugodnim mirisom tijela.

Stick se nanosi na čistu kožu kako bi spriječio nastanak bakterija. Ne nanosite stick na nečistu kožu! Nakon upotrebe obrišite stick ručnikom! Deo stick obavezno nanijeti ujutro i/ili nakon tuširanja na čistu kožu, kako bi se sprijecio nastanak bakterija.

Kurkuma je biljka iz porodice đumbira, Zingiberaceae, koja raste uglavnom u južnoj Aziji. U ayurvedskoj medicini kurkuma je od davnina poznata kao biljka koja jača i njeguje organizam, a poznata su i njena antibakterijska svojstva.

Pretražite naš web!

Kamo pripada ovaj proizvod?

"Pyrus" deo mineral care

Brižno i s ljubavlju birani sastojci prava su blagodat kolekcije proizvoda imenovane upravo po Pyrusu.

Bogatstvo različitog bilja pažljivo kombinirano u bogatim formulacijama krema, šampona i gelova, pruža prekrasna iskustva prilikom korištenja, mirisi prirodnih nota pravi su užitak i osvježenje, a torbe odličan odabir za sve modne kombinacije. Kolekcija Pyrus jedan je od naših najvećih ponosa, upoznajte je i vi!

Pojmovi

Proizvodi na popustu za prosinac - više vrijednosti za Vaš novac

PYRUS 19 for men eau de toilette

PYRUS 19 for men eau de toilette

koncept: green-aromatic-woody

Maskara Maximum 3 in 1

Maskara Maximum 3 in 1

vodootporna maskara s trostrukim djelovanjem

EyeBrow Pen, medium

EyeBrow Pen, medium

vodootporna olovka za obrve

Mineral Care hranjiva krema

Mineral Care hranjiva krema

za sve tipove kože