Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.

"Pyrus" deo care

Artikl je uspješno dodan u košaricu!

Kurkuma mineral deodorant

stick

Prodajna cijena: 4,38 € / 33,00 kn


Proizvod trenutno nije dostupan za narudžbu.

Kolekcija: Pyrus deo care

Šifra: 2102

Količina: 60 g

Kristalni deo kamen je prirodna mineralna sol, ammonium alum, u kozmetici poznata i korištena preko 100 godina. 
Kristalni kamen navlaži se vodom i nanosi na područje pazuha. Na kožu ispušta mikro sloj mineralne soli koji djeluje antibakterijski, te sprečava stvaranje neugodnog mirisa. Ne zatvara pore, ne smanjuje znojenje, ne sadrži parabene, niti aluminijeve spojeve, bez alkohola je i bez mirisa. Nakon upotrebe potrebno je kamen obrisati suhim ručnikom. Možda je ovo najprirodniji, najugodniji i najzdraviji način, kako sačuvati osjećaj svježine i pobijediti u borbi sa znojem i neugodnim mirisom tijela.

Stick se nanosi na čistu kožu kako bi spriječio nastanak bakterija. Ne nanosite stick na nečistu kožu! Nakon upotrebe obrišite stick ručnikom! Deo stick obavezno nanijeti ujutro i/ili nakon tuširanja na čistu kožu, kako bi se sprijecio nastanak bakterija.

Kurkuma je biljka iz porodice đumbira, Zingiberaceae, koja raste uglavnom u južnoj Aziji. U ayurvedskoj medicini kurkuma je od davnina poznata kao biljka koja jača i njeguje organizam, a poznata su i njena antibakterijska svojstva.

Pretražite naš web!

Kamo pripada ovaj proizvod?

"Pyrus" deo care

Brižno i s ljubavlju birani sastojci prava su blagodat kolekcije proizvoda imenovane upravo po Pyrusu.

Bogatstvo različitog bilja pažljivo kombinirano u bogatim formulacijama krema, šampona i gelova, pruža prekrasna iskustva prilikom korištenja, mirisi prirodnih nota pravi su užitak i osvježenje, a torbe odličan odabir za sve modne kombinacije. Kolekcija Pyrus jedan je od naših najvećih ponosa, upoznajte je i vi!

Pojmovi

Proizvodi na popustu za ožujak - više vrijednosti za Vaš novac

Krema za tijelo i ruke

Krema za tijelo i ruke

s uljem lavande, karite maslacem, aloe verom i uljem badema

Četka za kosu

Četka za kosu

1 kom

Panax Ginseng

Panax Ginseng

korejski ginseng

Jaglac

Jaglac

tekući dodatak prehrani