Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.

Kolekcija "Pyruška"

Artikl je uspješno dodan u košaricu!

Krema za intenzivno tamnjenje

s mrkvom, maslinovim uljem i vitaminom A

Prodajna cijena: 9,80 € / 73,84 kn

                          65,33 €/l



Kolekcija: Pyruška

Šifra: 3503

Količina: 150 ml

Krema za intenzivno tamnjenje jedinstven je proizvod koji omogućuje idealnu pripremu kože za izlaganje sunčevim zrakama i njeno brzo i zdravo tamnjenje. Odličan odabir prirodnih aktivnih komponenata pruža adekvatnu njegu i zaštitu kože. Potrebno ju je koristiti barem 2 tjedna prije sunčanja.
Ekstrakt svježe mrkve prirodan je izvor betakarotena koji povećava otpornost kože, naročito one osjetljive i sklone alergijama na sunce, te skraćuje vrijeme potrebno za postizanje preplanule puti. Vitamin A poznat je i kao vitamin lijepe kože, održava kožu mekom i glatkom, te ju štiti od infekcija. Maslinovo ulje i kakao maslac daruju koži vrijedne prirodne masnoće te pospješuju brzo postizanje preplanule boje. Sjemenke grožđa imaju jako anti-ageing djelovanje, a koži daju elastičnost, mekoću i svježinu. Imajući u vidu sve ove prednosti, krema za intenzivno tamnjenje važan je korak u pripremi kože za sunce. Krema se može koristiti i prije odlaska u solarij.

Pretražite naš web!

Kamo pripada ovaj proizvod?

Kolekcija "Pyruška"

UVA i UVB zrake čak i pri minimalnoj izloženosti narušavaju građevne jedinice kože i razgrađuju kolagen uzrokujući opekline i bore. Čak 90% bora nastaje uslijed štetnog djelovanja sunčevih zraka. Šteta koju nanosi sunce je kumulativna i ne može se popraviti, stoga je vrlo bitno na vrijeme zaštititi svoju kožu. Pyruška je vaš najbolji suncobran i siguran put do dugotrajnog preplanulog tena.

Proizvodi na popustu za travanj - više vrijednosti za Vaš novac

Mlijeko za lice Hydro soft

Mlijeko za lice Hydro soft

s grejpom, uljem badema, aloe verom i kaduljom

Lavlja griva

Lavlja griva

 

Anti-age noćna krema

Anti-age noćna krema

za sve tipove kože

zaštitni balzam za noge

zaštitni balzam za noge

s 5% uree i propolisom