Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.

Kolekcija "Bakino bilje"

Artikl je uspješno dodan u košaricu!

Krema za ruke i tijelo

s kamilicom i A vitaminom

Prodajna cijena: 6,10 € / 45,96 kn

                          40,67 €/l



Kolekcija: Bakino bilje

Šifra: 2804

Količina: 150 ml

Blaga formulacija za svakodnevnu upotrebu obogaćena kamilicom i vitaminom A.

Njeguje, vlaži i hrani osjetljivu i suhu kožu.

Održava kožu zdravom i štiti je od isušivanja.

Najvažniji sastojci kamilice su eterično ulje, flavonoidi, kumarini i polisaharidi, a eteričnog ulja kamazulen i bisaboli. Kamilica se ubraja među najpoznatije i najomiljenije biljke. Ima velik broj izvanrednih svojstava: smiruje, ublažava i opušta upale, nadutost, djeluje protiv alergija, bakterija i gljivica. Hlapljivo ulje kamilice sadrži azulene koji joj daju njezin osebujni miris. Izvrsno opušta živčani sustav, djeluje protiv nesanice, noćnih mora i za umirenje nemirne djece. Kamilica ublažava bolne mjesečnice i predmenstrualnu napetost, pomaže kod "bijelog pranja" i drugih ženskih tegoba. To djelovanje poznavali su još stari Grci i Rimljani. Latinski naziv kamilica je matricaria chamomilla, a potječe od riječi matrix - "majke" ili "maternica".

Kao odličan prirodni analgetik kamilica ublažava bolove različitog porijekla, naročito kod glavobolje, migrene i zubobolje. Prednost je kamilice da pri tome ne zadržava mokrenje kao neki kemijski lijekovi, već naprotiv, olakšava mokrenje što je uz znojenje vrlo važno. Olakšava bolove mokraćnog mjehura i žuči, te mnoge bubrežne tegobe. Protuupalno djelovanje može se iskoristiti za ublažavanje upale sluznice u želucu i crijevima, kod proljeva i gastritisa, za ispiranje kod upale grla i sluznice usta, te za inhalacije kod kašlja i upale nosne šupljine. Gorki sastojci kamilice potiču protok žuči i želučanih sokova, poboljšavaju probavu i povećavaju apetit.

Pretražite naš web!

Kamo pripada ovaj proizvod?

Kolekcija "Bakino bilje"

Osobna higijena od velike je važnosti za zdravlje i ljepotu. Proizvodi iz kolekcije Bakino bilje svakodnevne rituale ljepote čine ugodnim, a svojim biljnim komponentama savršeno njeguju kosu, kožu i sluznicu. Mirisni sapuni nastali su kao savršen sklad narodnih biljnih receptura i suvremenih kozmetoloških postignuća za prirodnu njegu.

Proizvodi na popustu za travanj - više vrijednosti za Vaš novac

Gel za opuštanje

Gel za opuštanje

s hamamelisom i medom

C vitamin + Cink

C vitamin + Cink

 

Anti-age lift serum

Anti-age lift serum

kolagen, elastin, ulje noćurka

Vitamin D 1000 I.J.

Vitamin D 1000 I.J.