Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.

Kolekcija "Sense of Thailand"

Artikl je uspješno dodan u košaricu!

Fit & firm body

spa sapun za učvršćivanje kože

Prodajna cijena: 2,79 € / 21,02 kn


Proizvod trenutno nije dostupan za narudžbu.

Kolekcija: Sense of Thailand

Šifra: 2547

Količina: 60 g

Ovaj spa sapun brine da vaša koža uvijek bude zategnuta, elastična te da ne izgubi prijeko potrebnu vlažnost.

CROWBERRY (Empetrum nigrum) je bobičasto voće koje sadrži antocijanine koji pomažu ojačati kapilare te antioksidanse koji pomažu u borbi protiv slobodnih radikala koji mogu uzrokovati oštećenja na koži.

SJEME KAVE

Kofein iz sjemena kave ima niz prednosti za kožu, od ublažavanja crvenila i upalnih procesa, smanjenja podočnjaka, do pomoći kod problema s celulitom. Korištenjem kofeina u njegovanju kože postiže se ravnomjerno tonirana, glatka koža po cijelom tijelu.

ULJE MAKADAMIJE

Ulje makadamije bogato je hranjivim tvarima te visokom razinom selena, cinka i masnih kiselina, djeluje regenerativno, umanjuje upalne procese te vlaži kožu.

ULJE RIŽINIH MEKINJA

Pomaže usporiti učinak starenja usporavanjem nastanka bora zahvaljujući bogatoj koncentraciji vitamina E. Dubinski vlaži kožu, jača ju i štiti od štetnih vanjskih utjecaja.

KOLAGEN

Kolagen je protein koji se nalazi u vezivnim tkivima u tijelu. Važan je za izgradnju noktiju, a također je važan čimbenik u zdravlju zglobova. Kolagen kožu učvršćuje, čini ju gipkom i djeluje na mladenački izgled.

GLICERIN

Glicerin je izuzetno higroskopan, što znači da vrlo lako upija vodu. Zbog toga glicerin povećava vlažnost u površinskim slojevima kože. Osim toga, glicerin je zaslužan i za elastičnost kože.

Pretražite naš web!

Kamo pripada ovaj proizvod?

Kolekcija "Sense of Thailand"

Tajland se naziva i zemljom osmijeha. Osim što je poznat kao turističko središte modernog doba, Tajland je zemlja sa tisućama godina dugom tradicijom tehnika opuštanja i očuvanja zdravlja. Pozitivni učinci tajlandskih masaža dodatno se upotpunjuju i pojačavaju pravilnim odabirom eteričnih ulja te ekstraktima voća, cvijeća i tajlandskih trava. Naši sapuni spoj su tisućljetne tradicije i modernih saznanja o njegovanju duha i tijela.

Proizvodi na popustu za ožujak - više vrijednosti za Vaš novac

RECOVERY dnevna krema spf 10

RECOVERY dnevna krema spf 10

štiti od UVB i UVA zraka.

zaštitna dnevna krema

zaštitna dnevna krema

s ružom, koenzimom Q10, vitaminom C i listom masline

zaštitni balzam za ruke

zaštitni balzam za ruke

s 5% uree i propolisom

Multi vitamini i minerali

Multi vitamini i minerali

s kulturama bakterija i fruktooligosaharidima