Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.

Kolekcija "Sense of Thailand"

Artikl je uspješno dodan u košaricu!

Mangostin i šipak

hidratantni i antibakterijski spa sapun

Prodajna cijena: 3,19 € / 24,04 kn


Proizvod trenutno nije dostupan za narudžbu.

Kolekcija: Sense of Thailand

Šifra: 2516

Količina: 100 g

Mangostin sadrži impresivan popis esencijalnih hranjivih tvari koje su potrebne za normalan rast i razvoj. Bogat je prehrambenim vlaknima te vitaminom C. Svježi plod ujedno je izvor vitamina B kompleksa, kao što su tiamin, niacin i folna kiselina. Mangostin također sadrži visoke količine minerala poput bakra, mangana, magnezija i kalija te pomaže zdravlje srca.

Šipak ili nar bogat je antioksidansima. To su vitamini i enzimi poznati po čuvanju lipoproteina niske gustoće (LDL) ili "lošeg" kolesterola od oksidacije i uzrokovanja ateroskleroze. Prepun je antioksidansima poput onih iz zelenog čaja i crnog vina, a posebno je bogat vitaminom C i kalijem.

Pretražite naš web!

Kamo pripada ovaj proizvod?

Kolekcija "Sense of Thailand"

Tajland se naziva i zemljom osmijeha. Osim što je poznat kao turističko središte modernog doba, Tajland je zemlja sa tisućama godina dugom tradicijom tehnika opuštanja i očuvanja zdravlja. Pozitivni učinci tajlandskih masaža dodatno se upotpunjuju i pojačavaju pravilnim odabirom eteričnih ulja te ekstraktima voća, cvijeća i tajlandskih trava. Naši sapuni spoj su tisućljetne tradicije i modernih saznanja o njegovanju duha i tijela.

Proizvodi na popustu za travanj - više vrijednosti za Vaš novac

Četka za kosu

Četka za kosu

plosnata, plava

Propolis 1000 mg

Propolis 1000 mg

 

Prostata kompleks

Prostata kompleks

Sabal palma doprinosi zdravlju prostate

Ulje koštica marelice

Ulje koštica marelice