Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.

"Pyrus" ulja za njegu kože i kose

Artikl je uspješno dodan u košaricu!

Ulje argana

hladno tiješteno, djevičansko, eko certificirano

Prodajna cijena: 79,00 kn


Proizvod trenutno nije dostupan za narudžbu.

Kolekcija: Pyrus ulja za njegu kože i kose

Šifra: 2073

Količina: 30 ml sprej pakiranje

Prilagođava se upotrebi na koži tijela, kosi i tretmanima noktiju. Regenerira, hidratizira, zacijeljuje i djeluje antioksidativno na kožu.

Eko certificirano.

100 % eko certificirano marokansko ulje argana

100 % prirodno za vašu kožu i kosu

0% parabena, sodijumklorida, fosfata

Argan Stablo providnosti !

Na jugu Maroka već tisućama godina raste stablo koje se ne može naći nigdje drugdje u svijetu: argan (Argania Spinosa). Poznato je i pod nazivom Željezno drvo ili Drvo života te ga štuju Berberi koji vjeruju u njegova čarobna svojstva.

Argan sliči tlu na kojem raste: ponizan i veličanstven, izmučen i darežljiv. Stabla argana protežu se kroz područje od 850 000 hektara ravnice i blagih padina Anti Atlasa između Essaouire, Taroudanta i Algoulmima, na rubu pustinje.

Ovo se zimzeleno robusno i dugovječno stablo s vremenom prilagodilo surovoj klimi ovih polusušnih područja s malom količinom padalina te ekstremnim temperaturama. Sustav dubokog korijenja omogućava mu pristup vodi te učvršćuje tlo kojemu prijeti erozija. Stoga je ovo stablo i izvrstan saveznik u borbi protiv pretvaranja područja u pustinju te zauzima središnje mjesto u agrošumskom sustavu. Sprečava otjecanje vode te omogućuje mnogim biljnim vrstama da uspijevaju u njegovoj okolini budući da dovlači vodu na površinu. Njegova prisutnost utječe na djelatnost ljudi u Sjevernoj Africi sve do danas, no, danas mu prijeti izumiranje te je na popisu Svjetske baštine UNESCO-a od 1998. Stablo se koristi i kao ogrjev i građevinski materijal, listovi i meso ploda kao krma i hrana za koze, stručnjake za "ispašu u zraku". Berberi koriste sve dijelove stabla, no, jedinstvena svojstva njegova ulja trenutno pobuđuju interes u cijelom svijetu. Arganovo ulje bitan je dio farmakologije Maroka kao i tajna ljepote berberskih žena.

Pretražite naš web!

Kamo pripada ovaj proizvod?

"Pyrus" ulja za njegu kože i kose

Brižno i s ljubavlju birani sastojci prava su blagodat kolekcije proizvoda imenovane upravo po Pyrusu.

Bogatstvo različitog bilja pažljivo kombinirano u bogatim formulacijama krema, šampona i gelova, pruža prekrasna iskustva prilikom korištenja, mirisi prirodnih nota pravi su užitak i osvježenje, a torbe odličan odabir za sve modne kombinacije. Kolekcija Pyrus jedan je od naših najvećih ponosa, upoznajte je i vi!

Proizvodi na popustu za siječanj - više vrijednosti za Vaš novac

Anti-age mlijeko za lice

Anti-age mlijeko za lice

aloe vera, neven, kadulja, kamilica

Jaglac

Jaglac

tekući dodatak prehrani

Lak za nokte, purple beauty

Lak za nokte, purple beauty

extra long lasting

Alga Mare for Men eau de toilette

Alga Mare for Men eau de toilette

koncept: drvenasto-mošusni