Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.

"Pyrus" njega tijela

Artikl je uspješno dodan u košaricu!

Soft Care hidratizirajuća krema

za normalnu i suhu kožu

Prodajna cijena: 6,10 € / 45,96 kn

                          30,50 €/l



Kolekcija: Pyrus njega tijela

Šifra: 2054

Količina: 200 ml

Hidratizirajuća soft krema s uljem jojobe i ceramidima za njegu tijela i ruku idealan je izbor za cijelu obitelj. Nemasna njegujuća formulacija pogodna je za suhu i normalnu kožu kojoj osigurava dugotrajnu hidrataciju, te je čini glatkom i mekom poput svile.

Komponente

Ulje jojobe bogato vitaminima i mineralima izuzetno dobro hidratizira i hrani kožu. Djeluje antibakterijski te osvježava kožu.

Ceramidi se dobivaju iz kvalitetnih biljnih ulja i predstavljaju najvažniji strukturni element zaštitne kožne barijere. Gubitkom ceramida dolazi do isušivanja i starenja kože. Ceramidi poboljšavaju teksturu kože, sprječavaju dehidrataciju i povoljno djeluju na obnavljanje UV-zrakama oštećenih keratinocita, sastavnih stanica epiderme. Ujedno, na kožu djeluju regenerativno, štite ju od sunca i UV zraka te općenito jačaju njenu prirodnu otpornost.

Ulje jojobe dobiva se iz sjemenki biljke Simmondsia chinensis, grma koji je porijeklom iz južne Arizone, južne Kalifornije, i sjeverozapadnog Meksika. Udio ulja u sjemenki jojobe je otprilike 50%. Bogato je palmitoleinskom i oleinskom masnom kiselinom, a koristi se za njegu kože u raznim proizvodima ili samostalno kao čisto ulje.

Pretražite naš web!

Kamo pripada ovaj proizvod?

"Pyrus" njega tijela

Brižno i s ljubavlju birani sastojci prava su blagodat kolekcije proizvoda imenovane upravo po Pyrusu.

Bogatstvo različitog bilja pažljivo kombinirano u bogatim formulacijama krema, šampona i gelova, pruža prekrasna iskustva prilikom korištenja, mirisi prirodnih nota pravi su užitak i osvježenje, a torbe odličan odabir za sve modne kombinacije. Kolekcija Pyrus jedan je od naših najvećih ponosa, upoznajte je i vi!

Pojmovi

Proizvodi na popustu za travanj - više vrijednosti za Vaš novac

HEMOPYR propolisno biljna mast za njegu analne regije

HEMOPYR propolisno biljna mast za njegu analne regije

s kamilicom, nevenom, kaduljom i propolisom

Anti-age noćna krema

Anti-age noćna krema

za sve tipove kože

zaštitni balzam za noge

zaštitni balzam za noge

s 5% uree i propolisom

Šipak i kakao hranjiva krema

Šipak i kakao hranjiva krema

s kakao maslacem, šipkom (narom) i bambusom