Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.

"Pyrus" njega lica

Artikl je uspješno dodan u košaricu!

Anti-age sensitive lift krema

spf 10 s hijaluronom i uljem sjemenki grožđa

Prodajna cijena: 17,79 € / 134,04 kn


Proizvod trenutno nije dostupan za narudžbu.

Kolekcija: Pyrus njega lica

Šifra: 2047

Količina: 50 ml

Nježna prema koži, neumoljiva prema borama!

Krema bogata biljnim sastojcima vrlo je nježna prema koži, hrani ju, vraća izgubljenu vlažnost te svojim zaštitnim faktorom 10 štiti od štetnih utjecaja sunčevog zračenja. Svojim brižno biranim sastavom osobito se preporučuje za svakodnevnu njegu osjetljive kože, a njeno bogatstvo antioksidansima čini ju odličnim odabirom za njegu protiv preranog starenja kože. Preporučujemo koristiti na području lica ali i vrata i dekoltea.

 

Ulje jojobe

Hidratizira, smiruje upalne procese, djeluje antibakterijski i dubinski hrani kožu. Zbog svoje visoke hranjivosti, vrijedan je sastojak ekskluzivnih anti-age formulacija.

 

Ulje makadamije

Sadrži oleinsku kiselinu te je jedan od glavnih izvora omega -7 masnih kiselina, palmitoleinske masne kiseline. Na kožu djeluje umirujuće, sprječava upalne procese te predstavlja riznicu hranjivih masnih kiselina.

 

Ulje avokada

Avokado je bogat izvor vitamina E. Vrlo vrijedan proizvod koji se dobiva iz avokada je ulje koje je posebno dobro za njegovanje kože. Sadrži visok udio antioksidansa, vitamina C i E te oleinsku kiselinu. Čuva vlažnost kože i sprječava nastanak bora.

 

Kombucha

Vrsta je fermentiranog crnog ili zelenog čaja, popularna kao napitak. Zbog svog bogatstva antioksidansima, koristi se i kao biljno sredstvo za prevenciju i smanjenje bora.  

 

Urea

Urea je prirodna komponenta tkiva naše kože i dio je njenog prirodnog faktora vlažnosti. Njena uloga u vanjskom sloju kože je održavanje ravnoteže vlažnosti te da kožu čini mekom.

Jedna od mnogih prednosti uree jest i ubrzavanje staničnog procesa obnove kože. Osim toga, urea jača obrambene mehanizme i otpornost kože prema štetnim vanjskim utjecajima.

Urea u sinergiji s drugim komponentama kože sudjeluje u prirodnom procesu uklanjanja mrtvih stanica te potiče izmjenu tvari vanjskog sloja kože. Zbog svojih svojstava kojima potiče obnovu kože, urea može pomoći i bržem zacjeljivanju oštećenja.

 

Ekstrakt zobi

Zob sadrži proteine, masti, ugljikohidrate i vlakna.. Osim toga, zob je bogata vitaminima i mineralima poput kalcija, željeza, magnezija, fosfora, kalija, natrija, cinka, vitamina B skupine, vitamina E i vitamina K.

 

Hijaluron

Oblik je hijaluronske kiseline. Hijaluronska kiselina prirodno se nalazi u našoj koži. Mlada koža sadrži obilje hijaluronske kiseline, a s godinama razina ove važne komponente u koži opada. Glavni zadatak mu je osigurati dovoljnu vlažnost kože te spriječiti preranu pojavu bora.

 

Ulje sjemenki grožđa

Bogate su procijanidom koji ima jako anti-ageing djelovanje jer aktivira kolagenazu, elastinazu i hijaloronidazu. Doprinosi brzom oporavku suhe kože, a koži vraća elastičnost, mekoću i svježinu.

 

Arnika

Koristi se za ublažavanje bolova, čak i onih. Od davnina se koristi i za opuštanje i regeneraciju mišića i tetiva, pogotovo nakon fizičke aktivnosti. Djeluje kao antiseptik te pomaže obnovu stanica kože pa je pogodna za njegu suhe, zrele i osjetljive kože.

 

Pantenol

Pantenol pomaže zacjeljivanje rana, pomaže revitalizaciju oštećenih stanica epitela, smanjuje svrbež i upalne procese, poboljšava vlažnost kože, smanjuje epidermalni gubitak vode te smanjuje hrapavost kože.

 

 

Pretražite naš web!

Kamo pripada ovaj proizvod?

"Pyrus" njega lica

Brižno i s ljubavlju birani sastojci prava su blagodat kolekcije proizvoda imenovane upravo po Pyrusu.

Bogatstvo različitog bilja pažljivo kombinirano u bogatim formulacijama krema, šampona i gelova, pruža prekrasna iskustva prilikom korištenja, mirisi prirodnih nota pravi su užitak i osvježenje, a torbe odličan odabir za sve modne kombinacije. Kolekcija Pyrus jedan je od naših najvećih ponosa, upoznajte je i vi!

Pojmovi

Proizvodi na popustu za travanj - više vrijednosti za Vaš novac

Primrose care

Primrose care

s uljem noćurka i uljem koštica marelice

Gel poslije brijanja

Gel poslije brijanja

s hamamelisom i alantoinom

VIOLETTA eau de parfum

VIOLETTA eau de parfum

koncept: floral

SLIM uljni losion

SLIM uljni losion

s kofeinom, vitaminom C, uljem marelice i gotu kolom