Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.

"Pyrus" njega lica

Artikl je uspješno dodan u košaricu!

Ulje koštica marelice

hladno tiješteno

Prodajna cijena: 8,50 € / 64,04 kn


Proizvod trenutno nije dostupan za narudžbu.

Kolekcija: Pyrus njega lica

Šifra: 2046

Količina: 30 ml

Ulje koštica marelice se preporučuje za njegu osjetljive, suhe, dehidrirane i zrele kože. Protuupalna djelovanja odlična su kod tretiranja kožnih problema poput ekcema, dermatitisa, akni te sličnih upalnih stanja kože. Blagotvnorno djeluje na kožu i kosu jer sadrži vitamine A i E, esencijelane masne kiseline te minerale. Ne uzrokuje nikakve alergijske reakcije te se može koristiti na osjetljivoj koži i u proizvodima za bebe kao i u njezi starije i suhe kože. Ovo ulje se koristi kao sastojak u proizvodima za njegu kose jer sprječava gubitak i jača folikulu kose.

Hladno tiještena ulja - riznica zdravlja i ljepote

Po procesu proizvodnje ulja dijelimo na

hladno i toplo tiještena tj. industrijska ulja.

U procesu hladnog tiještenja ulja masa zdrobljenih sjemenki ili plodova preša se bez dodataka toplinske energije te se odmah kroz sito grubo filtrira i sprema u boce. Takva ulja su intenzivnija i sadrže mnogo više korisnih aktivnih sastojaka, a dobiva ih se manje iz iste količine smjese nego toplo prešana ulja.

PYRUS prirodna hladno tiještena ulja ne sadržavaju sintetske aditive i konzervanse, a dovoljno je svega par kapi za senacionalne efekte na koži.

Pretražite naš web!

Kamo pripada ovaj proizvod?

"Pyrus" njega lica

Brižno i s ljubavlju birani sastojci prava su blagodat kolekcije proizvoda imenovane upravo po Pyrusu.

Bogatstvo različitog bilja pažljivo kombinirano u bogatim formulacijama krema, šampona i gelova, pruža prekrasna iskustva prilikom korištenja, mirisi prirodnih nota pravi su užitak i osvježenje, a torbe odličan odabir za sve modne kombinacije. Kolekcija Pyrus jedan je od naših najvećih ponosa, upoznajte je i vi!

Proizvodi na popustu za ožujak - više vrijednosti za Vaš novac

Dnevna krema za lice

Dnevna krema za lice

s Q10, hamamelisom i vitaminom C

zaštitna dnevna krema

zaštitna dnevna krema

s ružom, koenzimom Q10, vitaminom C i listom masline

Krema za ruke i tijelo

Krema za ruke i tijelo

s uljem smilja

Krema za tijelo i ruke

Krema za tijelo i ruke

s uljem lavande, karite maslacem, aloe verom i uljem badema